thumbnail

Monday, March 12, 2012

Black Canyon!

Ku tinggalkan dikau dengan air liur meleleh juga pemandangan mata..(autopublish maa...)
(cheqna..takyah ckp ape laa..hahaha..)
Jom layaaaannn.....!!

Restoran Black Canyon



 Menu




Makanan Kami






Minuman Kami

Black-Crunch Coffee & Mocha Coffee

Mexico Black Coffee

Pemandangan Sekitar Restoran 





 Ringkasan Pendapat

Overall semua sedap giler ar...(huhuhu..ntah biler yg mkn tak sedap nyer ntah la izwa oii!).
Kalau dari 10 bintang ku bagi 8.5 bintang!Yang paling sedap semua minuman coffea dia tu.Kat sini minuman kebanyakkan nyer adalah dari coffee jadi kami ni yang memang hantu coffee pahit pahit mmg la sgt suka minuman nih.Sampai skrg la boleh rase kat tekak ni dia punyer sedap & pahit tuh!Perrgghh..masih terbayang-bayang lagi laaaa keenakkan nyer!

Makanan dia pun sedap..Tomyam tuh..antara yg terbaik pernah kami rasa.Lauk lain okey la masih lagi boleh dikatakan sedap!Lagi pun ni 1st time kami makan kat sini so boleh dikatakan tak rugi & tak nyesal la kami cuba merasa jumaat lepas :)

Eh lupa nak bagitau Restoran Black Canyon ni kat JJAU Setiawangsa tu..
Ape?Harga?Huukk hukk hukk....tak digalakkan beritahu tapi nak tahu jugak ke??
Okey okey...nak bagitau la nie...

*


*


*



*



*



*


*


*

Ni total nyer.... :

Mkn utk 3 dewasa 1 kanak-kanak ye..

Yang penting : bersih,cepat & mesra pelanggan..oh hooo..tak lupa jugak..dan sedap!
Setahun sekali je la jwb nyer mkn kat sini!Hahahahaha...rabak weehh..~~


Nota kaki : Sgt TAK SUKA menaip menggunakan lappy sebab setting asyik lari je..isskk..

12 comments:

mamyharraz said...

nak kena try nih sbb akk pun penggemar kopi pahit ;) tp tgk harga tu terus #pitam hehe

Anum said...

sedapnya sis..
tapi mahal skit kan

Kella said...

ouh.. makanannnya buat ku lapar laa!!!! waaa..

wahida said...

suka tgk gelas kasut tu...

kalau mahal tapi sedap, takpe nok...janji puas hati...

Rahmah Ram Ram said...

hihihi...memang sedap..harus pergi pada mereka yang belum try.

bujal X said...

bini saya tak ingat nama.tapi kalau dia nak makan sini dia cakap jom gi makan kat kedai nasi petak~keh keh~

mrs puex said...

ade 2 bende menarik, nasi petak n gelas kasut..sgt la stylish..namenye nk mkn kt sini tak la iwa sbb my hubby bukan jenis kaki mkn..beli ns goreng share 2 org pon kekadang x abih..bulehh??hihi..

Mrs Lurve said...

pernah masuk sini sekali jer, lps tue dh xmasuk ag, sbb ada ura2 kata restoran nie xhalal..

AdaM Hawa said...

gelas air bentuk kasut!! unik..

Eye_nee said...

kalau dah rasa puas hati dgn makanan..pembayaran pun rasa tak akan terbeban..kalau makan murah pun sis tp lepas tu kita merungut jer pun tak berbaloi juga....

Alin Marlini said...

SUKA NASI DIA..SELALU BULAT..YG NI EMPAT SEGI PLAK..

Cik Ecah said...

pestime dengo...kat maner ni...


haha hamboi ayo mexico black coffee tuh gelas xblh blaa hhaha tp kiut laa hahah ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang