thumbnail

Wednesday, March 28, 2012

Menunjuk Kebodohan Sendiri?


Nak gelak dulu..hihihihiiii....
1 Malayia dah tau kau nak kawin...1 Malaysia dah tahu persiapan perkahwinan kau...jadi ape kes ko buat lamaran secara lintas langsung tu?Bodoh ke or terikut SANGAT artis barat..alahaiii...langsung tak touching arr....aku rasa mcm orang tak betul je ade la dan lebih kepada nak menunjuk je..aduhaaaiiii.......

Udah siap try baju kawin udah try pegi pre shoot bagai tetibe melamar....hahaha..tepuk kepala tepuk dahi la weeiii...Udah udah la...kang tercerai sape yang malu..keluarga & diri sendiri juga...
Oppss..telebih sudah...

Lalalalalaalaa..ni la akibat nyer kalo dah boring sangat duk kaunter..~~

nota kaki : tak sabar nak balik!ngeee.....

56 comments:

mamyharraz said...

fikirkan benda yg sama~

Nazayiena said...

Retislah katakan....

Pijot said...

salah ejaan tuh.. terlebih suda.. lalalalala

♥ Wina ♥ said...

eerkkk! ku ketinggalan ketapi...sapekah retis ini??

adakah A & S??

cheqna said...

tau takpe...cheqna pun fikir cam gitu..nampak sangat...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kalau xde sentimental xretis la kn.. hahaha

sasha @ mumyalya said...

setuju..hahaha..nak naik rating tu :p

Edy Zaidi said...

Awal : sudikah awak menjadi yang halal untuk saya
Scha : (muka blur)..ya ya ya
Awal : (usap rambut scha sambil teresak2 nangis)

heelllloooooo....jadi HALAL lepas kawen...blom kawen mana bole usap2 sesuka hati...bongek!

Cik Rose Cute said...

ku tahu siapa gadis dan jejaka itu....lagi menyampah adalah hahaha...tak heran dia nak kawin...

nur anis said...

huhu...agak lawak kan..

Imaan09 said...

awal dan akhir kaaa??

kayzie said...

org tak tgk pun kak..sbb dgr kwn2 btau me dah rasa cam..'perlu ke??'

eB ezrin said...

ooo nanges2 tuh lakonan semater2 la yer? hmmmmmmmmmmm

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

artis laa katakan.. hehe

dah terikut budaya barat kot.. ke... agaknya nak glamor.. xmoh kalah cam yusry ngan lisa tu kot.. lalalala~

Munnafendy said...

hahaha..mmg setuju sgt ngan tajuk entry ni...melantun2..hihi

AdaM Hawa said...

hanya mampu gelak bile tgk video tu..

Liyana said...

x tgk pun.. nyampah je. haha

Eye_nee said...

hahah..retis..retis...

My Life said...

sy sbnrnya xikot sgt tau psl diorg jus rs diorg sweet couple..ttiba ada org post kat fb dat guys propose.. oh so sweet.. tp bl akhir klip tu d guys say nnt nk wat confrence ttiba toink "aik..bkn ke ni suprise ttiba ckp da deal nk confrence" huahahahaha..lawok la..

mama aleen said...

haha.. kononnya best la tu..
ntah apa2 kan..

Prettywrite said...

tak tahu kenapa tgk diorang nampak erra n yusry..huhu

Hanis Azla said...

gitu ke? alamak, akak tak tahu citer pun..

wahida said...

itu nak naik rating propaganza je nok...

itulah dunia hiburan...

Pok Amai-Amai said...

Sy tumpang sengih ngan ketawa baca komen kwn2.

Hahahahah!

IntaNBerliaN said...

XTGK PULAK CITE tu sbb xda astro..hihii

:: Mrs.Eady :: said...

@mamyharraz itu la kan...sungguh laaa...

:: Mrs.Eady :: said...

@Nazayiena tak kosa aiihh..hehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

@Pijot dah betulkan :)

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ iye la tuu...betul dah tu :)

:: Mrs.Eady :: said...

@cheqna tak kosa mak tau..hahahaa...

:: Mrs.Eady :: said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine ntah ape ape la dema tu...hahahaa..

:: Mrs.Eady :: said...

@sasha @ mumyalya nak layan dgn yang ade ade al tu..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@Edy Zaidi hahahahhaa..komen yg paling kelakar & ku suka!!

:: Mrs.Eady :: said...

@Cik Rose Cute same la kiter :)

:: Mrs.Eady :: said...

@nur anis lawak bodoh tu dik..hihihi..

:: Mrs.Eady :: said...

@Imaan09 awal tak berakhir dik non..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@kayzie publisiti murahan..huhuh..sian!

:: Mrs.Eady :: said...

@eB ezrin air mata palesu ke??hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan lalalalala..`~

:: Mrs.Eady :: said...

@Munnafendy hahhaa..tang melantun lantun yg tak tahan tuh!

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa senyum ajeekkk :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Liyana same la :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Eye_nee malu malu :)

:: Mrs.Eady :: said...

@My Life mmg kelakar diabad ini :)

:: Mrs.Eady :: said...

@mama aleen hehehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

@Prettywrite eh same la!

:: Mrs.Eady :: said...

@Hanis Azla kak tak rugi pun kalau tak tahu..hehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

@wahida kuhkuhkuhkuh...:)

:: Mrs.Eady :: said...

@Pok Amai-Amai tumpang gelak jugak!hahahaa...

:: Mrs.Eady :: said...

@IntaNBerliaN dalam paper pun ade :)

anisalya said...

sama la jugak. mungkin sbb tak berapa nak minat dgn pasangan ni jadik entah la.. tak berkenan di hati.

ieda said...

aduhhh besar effect duk kaunter nie kan izwaaaa .. takut akak muahahhahahaha ;)

ieda said...

ekekek marahnyeee en eady kite tuuu ;))sabar dikk , mohon allah x lantunkan semua perkara itu kepada kita kembali .. ;)

msredcheesecake said...

Lantaklah diaorg... Kita senyum sudah...hhhee...

Kancil 8349 said...

pelik...macam berlakon plak...apapun doakan mereka yang terbaik

Rahmah Ram Ram said...

A&S tu nak bagitau semua orang yang merekalah loving kapel yang paling hebat abad ni..FA pun tak sehebat Awal Ashaari ...heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang