thumbnail

Friday, March 23, 2012

Dah Sihat Dah!


Alhamdulillah syukur saya dah sihat dah!!
Kannn....hari jumaat je terus mak sihat!Hehehehe......giler ar sakit kepala selama 8 hari tak pernah dibuat mcm nie...segala mcm ubat dah telan tapi tak menjadi.

Bak kater en.hubby "ala tu sihat nak jalan esok la tu.."..ye la kalo tak nanti abang tak bawak b pegi jalan..kihkihkihkih....bab nak berjalan laju je sihat!Ciiss....

Eh eh...dalam tak sihat pun sempat jugak la saya membuat entry laju-laju cuma tak mampu nak jawab komen & BW je.Yang penting saya tetap baca semua komen & semua entry korang...(menaip je tak larat...adudududuu..).Sory ye...hari ni insya Allah saya akan berBW sebab dah cargas skit lagipun pagi-pagi tadi big boss saya panggil ckp nak belanja kami makan tengahari nie!Weehuuu...ayam penyet uuuu... :)

Alhamdulillah lagi...rezeki dihari jumaat nie.

Eh eh..hai!Hai kat kwn-kwn baru...hai!hai!Selamat berkenalan & selamat berkawan la kiter ye.
Saya kat sini rock tau dan sekali sekala mereng juga!Hahahaha....~~


nota kaki : tak sabar nak tunggu esok..hehehehe...

28 comments:

♥ Wina ♥ said...

alhamdulilah!

ai x sehat lagi...masih aaacchummm!

Anum said...

alhamdullilah
welcome back

fiza said...

Alhamdulillah ... dah sihat ☺☺

mamyharraz said...

Alhamdulillah :)

Pijot said...

marilah pergi hari2

ct rahani said...

Alhamdulillah.. semoga terus diberi kesihatan yg baik.. amin.. nk holiday tu yg terus sihat tu.. hehe..

Imaan09 said...

esok nk ke mana lak izwa..?? alhamdulillah sihat dah..8hari??banyaak ALLAH ampun dosa izwa dah.. :)

azam said...

sihat nak g jalanm kot ni...hehehe

msredcheesecake said...

Pandai yea... Weekend je sihat...hhee....

Pas ni jaga kesihatan baik2...

Eye_nee said...

kata nak pi jalan dan2 tu jugak sihat..mmg tak bleh blah...hehehe...

wahida said...

aku pun baru sihat ni...sekarang gatal2 hidung pulak...huhu...

AdaM Hawa said...

Alhamdulillah..
esok nak kemana kita? hehehe.. sibuk je nak tau..

Pok Amai-Amai said...

Dah..tak nak sakit lagi. Tak larat tau!

cheqna said...

ko kan kak bukan sekali sekala mereng
berkali berkaler..hahahahaha
hamboiii bab jalan2 laju je yer

Zamani said...

Ahamdulillah lah kalau dah sihat~ ;)

Zam tmpg lalu bw kat sini :)

anisalya said...

alhamdulillah... memang tak larat kalau sakit. esok dah boleh bersenang lenang la ye...

BERT said...

mesti seronok bila badan dah sihat.. nak jalan kemana pun seronok je

WuMing said...

Badan kita sihat bila minda kita bersemangat.....

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

alhamdulillah dh sihat akk kn.. pe lagi mulakan aktivit seperti seblom2 ni kak :)

Puan Gojes said...

morning dear, datang dari segmen mak dara. :) i'm done follow u here :)

*mmm, tak jumpa kotak shoutmix or tenet saya yg agak slow..send kat sini je la..:)

ieda said...

wahh syoknyeee ada org belanjeee
ayam penyet layie ;)

are_lin@yu said...

Alhamdulillah..ak pa bila kita jatuh sakit..dosa2 kecil kita terhapus..;-)

Kathy Tuah said...

alhamdulillah dah sihat..tapi part berjalan tu kita samalah..sy ni kalau dengar nak berjalan..laju je..kehkehkeh~

eB ezrin said...

alhamdulillah :)

Ati Masrif said...

berkat hari jumaat yek

jangan isnin nanti sakit blk dah..hik3

Kazman / Sue said...

salam kenal dari kami sekeluarga....
sakit tu maknanya kena berehat... tapi bab jalan terus cergas.... sama la kami ni... haaa3x

Kancil 8349 said...

Alhamdulillah...

MaryaYusof said...

As salam Mrs Eady...

Alhamdullillah dah sihat... Nasi ayam penyek, sedapnya ada org nak belanja lak tu ;)

Nak jln2 mmg kena kata sihat selalu...hehehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang