thumbnail

Friday, March 30, 2012

Damai Dihati


"Aikss...yang dalam bank dah transfer tetiap bulan yang ade cash ni pun kene paw lagi hari-hari?" hahahahaa.....ini la ayat en.hubby bila minta duit nak sarapan pagi tadi!
Biase tak pernah minta pun sebab kebiasaan mmg bwk duit kecik kemana saja dlm beg hp ni tapi disebabkan hari ni tak sempat nak korek dlm wallet jadi minta la kat dia sekali tak sangka pulak keluar ayat yang agak menggelikan hati saya!Ayat yg membuat hari saya bercahaya...

Hahahahaha..en.hubby ni jarang berckp tapi sekali berckp mmg saya akan ingat ayat nyer!
Ape pun inilah lumrah rumahtangga..ade hari bahagia ade hari duka ade hari bermasam muka ade hari ketawa ceria :) **sayang abang...ehikkss....

Alhamdulillah syukur padaMu Ya Allah kerana memberikan saya semua ini..


nota kaki : borak pagi yang agak mendamaikan hati yang agak lara 2 3 hari ini..


49 comments:

SumeSakan said...

Hehehe..orang diam nih..sekali kuar ayat memang melekat kan?

Anum said...

asam garam rumah tangga kan sis

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

bestnya....

Kakzakie said...

Itulah Izwa... kalau dah duduk sebumbung, bunyi dehemnya pun kita dan faham maksudnya...

AdaM Hawa said...

~happy family~

mynameismy said...

sesekali enchek suami cakap/buat perkara2 jarang die ckp/buat mmg kite akan tersenyum sorang2 n igt kan? hehe..

Thanks for the wish kak..:)

ieda said...

ekekek kdg2 tuu rasa cam nak ngader2 je ngan dia kan .. guna duit yg dia hulur ekek .. akak selalu gak macam tuu .. padahal setiap bulan dah ada bhgian nye ;)

Hanis Azla said...

sweet aje.. he..he.. semoga terus ceria sepanjang hujung minggu ini..

Pok Amai-Amai said...

Time baik mmg damai! Cube gado? Jom perang! Hahahah!

wahida said...

hubby aku pun jenis tak byk ckp, tapi sekali berckp, terus kelakar tau..

sayang laki aku...hehe...

fiza said...

Tu dia...penangan bila en hubby jarang bercakap ☺☺☺

adianiez AIDA said...

marah-marah syang tu nama nyer :)

Tina Othman said...

=)

♥ Wina ♥ said...

my hubby pun selalu gak cakap mcm tu..awal bulan mintak, tengah bulan mintak, akhir bulan pun mintak duit dgn dia hahahahahh...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe..biasa... paw megepaw tu kan best.. hik hik

munna said...

kak munna pun suka mengepaw.... alah biasalah kan kalau tak bini yg minta sapa lagi kan.....

Alin Marlini said...

hehehehe..bab paw2 mmg best..

eB ezrin said...

eB suker ngepaw shah sesekali ;p

Zefa NorAsmara said...

Semoga bahgia selamanya.. :D

ayu said...

Hehe..sweethoo darling

Ati Masrif said...

org lelaki kan...
mmg tak bercakap...sekali cakap
melekat dan terkesan sekali..ahak!

:: Mrs.Eady :: said...

@SumeSakan hehehehe..iye la :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Anum ye dik..

:: Mrs.Eady :: said...

@Naimatul Hafizah Nor Rodin best la jugak kak..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie iye la kak...lama lama dah biase kan.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa tq :)

:: Mrs.Eady :: said...

@mynameismy most welcome dik :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda hahahahaa..ye la kak! :)

Nazayiena said...

Sesekali org yg pendiam atau jarang ckp nie klu dah berckp mesti meninggalkan kesan dihati...

:: Mrs.Eady :: said...

@Hanis Azla insya Allah kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Pok Amai-Amai time gado kene gado betul betul!hhahahaaa...

:: Mrs.Eady :: said...

@wahida same la nok!!hahaahhaa..

:: Mrs.Eady :: said...

@fiza sekali bersuara amik koooo..hahaha..

:: Mrs.Eady :: said...

@adianiez AIDA tak marah la..hehehe....

:: Mrs.Eady :: said...

@Tina Othman :):)

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ tu je la keje kiter kan!hahaahaa...

:: Mrs.Eady :: said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan sgt best! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@munna BETUL BETUL BETUL... :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Alin Marlini hahahaa..seronok kan! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@eB ezrin same la :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Zefa NorAsmara amin,terima kasih :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ayu hehheehe....sesekali bermanja gituu :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Ati Masrif tepat dihati kan :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Nazayiena yup..hehehee... :)

♥ Elin ♥ said...

hahahha sama lah...kkdg nmpk atas meja terus paw...bl elin dah sampai opis baru bg tau td amik duit kat meja...

hahhahalalala.

senyummmmmm saje lah..lumrah kan :)

Eye_nee said...

time syg kita syg..time gaduh kita gaduh...inilah hakikat perhubungan ijab dan kabul ...

Maya Mayana said...

biasa lar gurau2 manja namanya...

dear jom tukar2 link kalau sudi...:)

seminggu nie moood saya pun suram juga....

MaryaYusof said...

As salam,

Hola Mrs Eady! paw mengepaw sesama suami isteri adalah perkara biasa! :D hehehee.... Have a nice day! Tq sb sudi singgah blog sy :)

Rutin yg sama setiap hari smmgnya membosankan... Sy pun kdg kala ade jgk kena penyakit tu... Maybe kite kena kreatif ckit to make our day cheerful! :)

WuMing said...

Ini laa adat berumahtangga.....ada suka dan duka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang