thumbnail

Thursday, March 01, 2012

Di Tag!Oh yeeaahh..


Di tag oleh cik adik manis Yana!Dah lame tak jawab tag ni..kdg-kdg suka benda mcm ni sebab benda kecil mcm ni la yang buat kiter tersenyum-senyum seorang diri..hehehe...
Terima kasih dik :)

Okey soalan nyer :

1. Apa maksud nama blog kamu? - takde maksud ape..cuma itu je yg terlintas di fikiran time tu...skrg nak tukar tak bleh dah..hahahaa...

2. Paling suka mkn ape? - semua benda ku suka mkn kecuali sayur.. :)

3. Paling terror masak ape? - ni kene tanye en.suami ni sebab ku tak rajin masak..ku cuma rajin mkn jek..dia yang paling terror..

4. Mandi bape kali sehari? - tgk hari..kalo hari tu panas mmg berkali-kali laaa..kalo tak 2 kali jek..

5. Suka makan ais krim tak?Ais krim feveret? - magnum & semua ais krim berperisa coklat

6. Kalau stress biase buat mcm mane? - marah & tido..

7. Pernah accident tak?Kongsi certa.. - pernah!mase pregnantkan Syahmi kereta en.suami terlanggar kete org depan sebab mase tu org tu emergency break..then perut sakit sebab kene tali pinggang..hukhukhuk...

8. Bape kali putus cinta? - sekali!

9. Dah daftar pilihanraya tak? - belum...

10. Destinasi impian nak pergi mane? - yang ni tak nak sebut sebab dah 2 kali kecewa..

11. Ape pendapat anda tentang pemilik blog prettywite ni? - orang nyer manis & rajin singgah umah sini :)


nota kaki : soalan lain?hehehehe...mood tgh rajin!

12 comments:

ajumohit said...

kene tunggu mode rajin baru bleh jawab tag eehhe

ieda said...

aah kena ada mood gak kan bila nak menjawab TAQ nie .. kalau idokkk payah gakk .. ;)

fiza said...

Rajin jawab TAG yer nok.

AdaM Hawa said...

wah! tgh semangat ye mrs eady.. hehehe.. sy lak dirundum M..

wahida said...

mesti ko frust menonggeng masa putus cinta dulu kan...

haha

Hanis Azla said...

sesekali layan tag ni mmg best jugak kan..

Prettywrite said...

ahaha..somelnya semua jawapan..tp jawapan no 11 la yg paling comel..wakaka..

tq kak comei sudi jawab..bakpo tak daftar lg ngundi?cepat2 daftar kak..hehehe

Kella said...

lama dah tak di tag dan menjawab tag... =)

cheqna said...

walaupun i chantik dan gebu...ai jugak tak makan sayur..
wahh statement matilah haku kena bantai ngan mek kak ni
hahahaha

Nazayiena said...

Rajin juga buat apa yg org tag tu klu senang2 je kadang2 tag benda yg mengambil masa juga nak fikir....

♥ Wina ♥ said...

x suke sayur?? rugiiii! saya sukeeee sayur hehehehee

Rahmah Ram Ram said...

semangat tu izwa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang