thumbnail

Monday, March 19, 2012

Grand Crystal Alor Setar

Berjaya menjejakkan kaki ke Kedah setelah kali terakhir menjejakkan kaki ke sini semasa abgku kawin..
Lebih 10 tahun kot...ntah tak ingat...


Mercu Tanda Alor Setar
















Hotel Grand Crystal ni adalah hotel yang sama dgn Grand Continental.
Selepas ditolak dgn goverment rate kami dapat la RM160 utk 1 mlm.
Hotel biase-biase je tak mengharap yg grand sgt pun sebab kami ke sana utk berjalan bkn utk tido-tido hotel..hehehe..nak tido-tido hotel tunggu sabtu ni!

Oh...mood utk menaip bercerita makiiinnnnn kurang!
Oh tidaaakkkk.....fuh fuh fuh..kesana kau mood M itu...fuuuuuuuuhhh...!!

nota kaki : penyakit M makin dekat dgn diri..sabar je la!

21 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

saya pernah sampai alor setar sekali je kak.. :)

eB ezrin said...

cantek tuh :)

mrs puex said...

byk kenangan kt kedah ni ms blaja dip dulu..ikut mmber blik kg time cuti sem pastuh keje gile sewa kete kancil manual (padahal tau bwk auto jek/ayg sorg jek pndai bwk kete time tuh) dr alor star pegi gua kelam kt perlis..mmg hazab koo naik bukit wang kelian tuh pkai gear 4..hahaha...ko bayangkan cmne semputnye kancil tuh..hihii..mmg kenangan btol!!

♥ Wina ♥ said...

x pernah jejak kaki ke Kedah...percaya tak?? heheheee

pegi mane lak Sabtu nie?? PDkah??

Cho Zila said...

alamak.... buatkan akak juga merindui kedah.. esp alor staq dan sintok...
dah lama betoiler tak pergi sana... mesti dah banyak berubah...

AdaM Hawa said...

rindunya nak p kedah.. hampir 7 tahun tak jejak kaki kat kedah.. banyak kenangan masa study kat kedah.. asal hujung minggu masuk kampung orang meronda.. terpesona dengan keindahan negeri jelapang padi ini.. ;)

IDAZS said...

kg halamanku. weeeeeea!!!!

wahida said...

langkawi pernah sampai, tapi alor setar tak pernah sampai...huhu...

IntaNBerliaN said...

sy pnh pergi sini sekali.. tahun lps..hihii

Anum said...

seronoknya

ieda said...

bestnya
akak pun dah lama x sampai kedah
last masa ke langkawi

cantik dan kemas hotel dia dik ..;)

WuMing said...

Grand laa tuu..nama pun Grand..

Singgah laa rumah WuMing....he..he..he..

WuMing said...

Grand laa tuu..nama pun Grand..

Singgah laa rumah WuMing....he..he..he..

Cik Ecah said...

hahah baru sekali ke kedah,,itu pun ke rumah en tunang ;p

belum berkesempatan nak merayau2 berjlan kat alor setar :)

Kathy Tuah said...

last pegi kedah tahun lepas..ada kenduri kahwin..*sy pun diserang penyakit M..huhu~

azam said...

:) nice.....

seronoklah camni

Pok Amai-Amai said...

Sy klu ke Alor Setar, sekadar singgah. Tak nah tgl bermalam sana...

msredcheesecake said...

Bila ashik baca cerita org g bercuti ni, berkobar semangat nak holiday tapi belum nule cuti...sob sob...

Edy Zaidi said...

lamanya tak g kedah...part pool tu xleh tahan..rasa nak berendam je

anisalya said...

kemas je bilik hotelnya. kadang2 kalau duduk hotel suka jgk ambik pics kat dalam buat kenangan.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm... :( xpenah p alor setar....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang