thumbnail

Thursday, March 01, 2012

Hadiah?




Eh eh tibe-tibe benda ni sampai kat office ku?
Macam pelik jugak sebab nyer rase takde masuk ape-ape contest kat Web ni pun..tapi mgkn dah rezeki dapat pulak Doll yang limited edition nie..

Happy tapi masih lagi dalam mood bluuurr... :)


nota kaki : baru dpt e-mail tuuu...alhamdulillah!

17 comments:

fiza said...

Rejeki...rejeki..☺☺

cheqna said...

alhamdulillah
ni namanya rezeki kak oi..

ayu said...

rezeki!

Pok Amai-Amai said...

Haishh! Seronok betul awak. Dapat je hadiah. Hehehehe...

Nazayiena said...

Tahniah dpt doll yg limeted edition tu....

Kakzakie said...

Tahniah - limited edition tu yg best..

wardah @ fie shah said...

Tahniah!

wardah @ fie shah said...

Tahniah!

eB ezrin said...

congrats :)

♥ Wina ♥ said...

comel!!

wahida said...

ko ni ada je hadiah ko dpt..kalau tak nak, sbb dah byk sgt hadiah tu, pas je kat aku...pas kat laki aku tu...

haha...

AdaM Hawa said...

cantik la anak patung tu..
rezeki tu..

Alin Marlini said...

comel sangat :) nak jugakk

anisalya said...

rezeki2. hehehe....

munna said...

rezeki bergolek lah tu... chumel lah patung tu...

Edy Zaidi said...

tu la..xtau contest apa..dah dapat 4 anak patung dah...semua bg org...hehe

Cho Zila said...

rezeki namanya.... semoga terus diperbanyakkan rezeki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang