thumbnail

Tuesday, March 20, 2012

Jom Join Bloglist Ben Ashaari .. Cepat!!



Cara nak join....


1. Buat entry khas,letak header Benashaari.com

2. Letak tajuk Jom Join Bloglist Ben Ashaari .. Cepat! dan link ke entri beliau.


3. Ceritakan serba sedikit ringkasan mengenai blog anda & kenapa anda berblog..secara jujur ye... - Jujur disini saya berblog kerana utk melepaskan tekanan & menjadikan blog ini diari utk anak saya baca di masa akan dtg juga mencari kawan kawan baru..


4. Sila tinggalkan url entri korang di ruangan kotak entry beliau...

9 comments:

mrs puex said...

ok ok..dgn pantassnyee!

**padahal tgh kursus ni..ampun cikgu!!..line tenet cikgu sgt lajuuu!!

hihi..

Syida Muhajir said...

Salam perkenalan. kita dari segmen yang sama. Jemput ke blog syida. http://syidaismyname.blogspot.com BW and follow here

Pka Rahim said...

hi! pka join segmen abg ben jugak :)

jemput singgah ye..

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

tq..

are_lin@yu said...

Thniah tersenarai dlm bloglist abg ben..salam kenal..ayu..;-)

LYAfrina said...

gud luck dear,,,

Fa-zlyn said...

hye fa jalan2 kt sini yer..
jemput datang ke rumah yer..
http://citerkumrsfaz.blogspot.com/

shameel Iskandar said...

Salam ukhwah fillah dari saya. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya.

Pernah juga saya terjah bloh Ben Ashari tapi sekadar terjah dan baca entry2 dia sahaja.

anisalya said...

join jgn tak oin. hehehe...

Diana @ bilakukatacinta said...

ahkak...sana sini tempat makan.. makin gumuk lah kita kalau pi tempat2 yg akak cdgkan ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang