thumbnail

Thursday, March 15, 2012

~ Kami Ke Penang! - Part 3 ~

Sambung lagi...esok pagi nyer..(jgn korang jemu sudah okey!)
Ni breakfast yang kami amik tambahan dgn apartment tu sekali,cuma tambah RM20 utk 5 org mkn.Murah kan??Ye ye...murah la kot RM4 utk 1 kepala...he he he he.....

First Cup Cafe





Ni sarapan yang kami dapat

Ini ku punyer

Ini en.somi punyer

Syahmi memang nak nasi je setiap hari!

Sufiya tahap belasah je ape yang ade..he he he...

Deco dalam dia menarik bersih aman jek..mgkn sebab kami je yang ade ke ntah ler...tapi yang pasti makan semua okey termasuk daging salai tuh!(ntah biler makan tak sedap nyer entah..huhuhuu..)

Deco yang aman & bersih






Nice kan?

Korang tak boring ke nie??Nape ku makin malas nak update ni?
Isskkkk....isskkk...mood yang makin menghilang nie...


nota kaki : lupa nak bagitau....semua entry ni sekitar Georgetown jek...kami tak pergi jauh..

38 comments:

♥ Wina ♥ said...

murah...sgt murah untuk 5 orang!

kafe ni kafe hotel ke izwa? ke bukan guest hotel pun boleh pegi??

Anum said...

seronoknya cuti2
murah la sis

Mama Ema said...

tak pernah lagi jumpa tempat yg kasi makan RM 20 utk 5 orang//murah sgt..

ayu said...

eh murah!

eyryn said...

wah.. makan sedap + murah lagii :)

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ bkn guest hotel tu pun boleh pegi sb cafe ni tepi jalan jek :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Anum murah kan?

:: Mrs.Eady :: said...

@Mama Ema yup..murah & sedap!

:: Mrs.Eady :: said...

@ayu iye murah sgt ayu siap dgn teh & kopi lagi..

:: Mrs.Eady :: said...

@eyryn haah mmg murah! :)

Kakzakie said...

Santai sangat kelihatannya - best:)

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie ye la kak..sgt best!

ieda said...

alamakkk cantik dan kemas tempat nie
kalau macam nie puas hati kalau mahal sikit kan ;)

pagi2 tgk roti dan bean tuu bikin getar sikit perut akak nie ;))

Cho Zila said...

memang nampak aman damai kafe ini.. berbaloiler makan 4 ringgit sorangtu... mana nak dapat kat tempat cantik gitu lak...

ajumohit said...

Mmg Lengkap mcm kt Umah rasanya izwa, suke tgk 2 beradik ni ngee

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda ye kak..puas hati mkn kat sini sebab bersih & nyaman jek..

:: Mrs.Eady :: said...

@Cho Zila tu la aman & sedap :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ajumohit haah kak rase mkn kat hall umh kiter jek..hehehe..

fiza said...

Murahnya, deco cafe pon cantik & bersih.

Bilalah bley sampai penang nih.

Rahmah Ram Ram said...

memang berbaloi-baloi...

azam said...

cantik dan bersih.....sukalah kalau semua kedai camni

harga biasalah...mahal sikit je kan

cheqna said...

cantik
ko kan kak..asyik mood ke laut je kan

Pok Amai-Amai said...

Boring apenye...tgh rancak membaca nie. Hahahah!

Tina Othman said...

cantik, suka tgk presentation dorang, kemas je

Hanis Azla said...

murahlah izwa.. berbaloi sgtlah tu..

:: Mrs.Eady :: said...

@fiza izwa ni umur dah nak dekat 30 baru dpt jejak penang..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@Rahmah Ram Ram yup..berbaloi baloi!

:: Mrs.Eady :: said...

@azam harga dia murah la en.azam :)

:: Mrs.Eady :: said...

@cheqna ye la cheqna..tak sihat la...batuk!

:: Mrs.Eady :: said...

@Tina Othman haah..kemas cantik menarik & bersih..

:: Mrs.Eady :: said...

@Hanis Azla ye kak..sgt sgt berbaloi :)

Alycia said...

ohhhh.. bestnya jenjalan.. alycia tahun ni blum berjalan-jln lg hehe..

nnt dtg putrajaya tgk balon panas taww ;)

LYAfrina said...

deko kdai ni..sgt2 cntik

AdaM Hawa said...

kira ok la ni.. sedap.. murah dan cantik.. kan..

lieynanilaz said...

cafe yg nampak mewah...kalau harga murah memang berbaloi-baloi...:)

eB ezrin said...

cantek deconyer. suker :)

mrs puex said...

fuhh..melambak komen..bestt..

tah bile la nak smpai penang nih..mase kekecik dulu jek rajin gi sane gi umah pkcik..:D

ashra said...

suka izwa nye!
roti dan telur separuh masak.nyummy-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang