thumbnail

Wednesday, March 14, 2012

~ Kami Ke Penang! - Part 1 ~



Ntah mane nak mula pun tak tahu...kiter terus ke tempat penginapan kami bila tiba di Penang la ye sebab nyer kami menuju ke sana dulu letak brg baru keluar merayap Penang.

Okey ini gambar-gambar nyer ye..selebih nyer korang boleh pegi sini!

Bangunan nyer..

Ruang menunggu

Budak ni lagi!Iskkk...


Lagi!Iskkk..isskkk...

Ruang Tamu


Senarai tambahan lain

Bilik 1

Bilik 2

Bilik 3

Bilik Air

Pemandangan kami


Pendapat saya la kan..if bwk org tua (mak abah ke) better ke Sri Sayang atau sebaik nyer rujuk di Latestays utk pilihan yang lain sebab ini apartment budget takde lif (sekali kitaorg dapat tingkat 3 daaaaa..).Penat weh dgn berbeg-beg nyer!Tapi apartment ni murah sikit..RM210 je utk 3 bilik dan yang best nyer kat sini besar,selesa,dijamin bersih sebab org melayu yang jaga hotel nie juga makanan haram tidak dibenarkan dibawa masuk.Oh..kalo nak tambah breakfast pun murah RM20 utk 5 org dewasa makan!Yess..bab ni yang best nih!


Oh gini la nak bagitau...kami ni jenis kalo pegi jalan takde nyer nak pegi tempat-tempat bersejarah ke ape ke..Kami ni lebih suka pegi makan-makan!Sooo..jangan mengharap la ade entry berjalan-jalan ye...entry makan-makan je yang ado!He he he...


nota kaki : sgt malas nak update blog..uhukkss...sebab batuk kah??

12 comments:

Golden Rose said...

selamat datang.....

SYANI said...

Cantiknya headboard katil2 tu. Bilik pun nampak selesa je.

Anum said...

selamat bercuti sis

♥ Wina ♥ said...

besarnye bilik..kalau family besar mmg bestlah duk sini..semua boleh masuk hehehee

xpe..x jalan² pun xpe..ai nak tambah list tempat makan yg best kat sana..list yang dah buat nie pun dah byk muka surat hahahahhh...

mrs puex said...

alamakk!! tingkat 3 takdak lif..mmg pengsan klo bwk abah guwe ke sana..hikhik..

nway, mmg nampak bersih lgik suci dan murni..sbb org melayu jaga..:D

gud info iwa..:D

ayu said...

bagus gak kan apartment nI!

najihah said...

oh... bestnyer apartment nih..
tunggu part 2 pula.. nak tengok2 gambar.

nieda said...

dah lama tak ke penang setelah habis belajar dulu.. rindu dgn mknan penang

Hanis Azla said...

cantik apartment tu dgn harga yg berpatutan..

AdaM Hawa said...

kira ok gak erk.. 3 bilik RM210.. tp x de lif la plak..

MrS. F!zA said...

ok sgt blik tu bg kita.. yg pnting bersih..kita pnh dduk hotel luar nmpk cntik gah tp dlm blik karpet kotor yg ampun..huhu

Rahmah Ram Ram said...

kemas dan selesa...yang penting kita bukan bercuti nak duduk bilik kan..kit anak berjalan-jalan merayap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang