thumbnail

Wednesday, March 21, 2012

Lagi Tempat Makan Sedap!


Mane tak gumuk kalo asyik makan jekkk..alahaiii...tapi ape nak buat ni je yang boleh buat.
Hehehehe..batuk pun batuk la telan tetap telan!Ni salah 1 port yang boleh melepak santai di Tesco Ampang ye..sgtt heaven jek layan ABC kat sini..

Enak (nama kedai ni ek..mkn memang enak pun!hahahaha..)

Kuih Tradisional pun ade

Kuih orang putih pun ade...hahahaa...


Menu

Cendol Melaka en.somi punyer

ABC Coklat.. ku punyer!Yummeehh....

ABC Ori..ibu punyer

Cup Cakes anak-anak

Twister Potato - side order


Menarik tertarik tak???Heheehe..saje je bagi meleleh air liur korang...
Oh ibu mengandung dilarang menatapi gambar-gambar yang ade ye..
Total harga ialah mampu bayar ye tak mahal tak murah sgt.
Sooo..ape lagi pegi la terjah sendiri..hihihiii......


WW yang tak berapa nak WW ye...mak sakit kepala dah seminggu tak hilang-hilang... 
Sakit tak sabar nak pegi jalan ni kekdah nyer..hehehehe....


nota kaki : ntah biler nak start diet nie..asyik ckp tapi tak buat!Issskk...

36 comments:

Anum said...

wow sedapnya
x pe sis selagi leh makan, makan je
:)

Tina Othman said...

walah terliur, tapi tesco ampang satu je, hujung minggu tersangatlah pack

lama tak pergi sana

mamyharraz said...

meriahnya mknan tu sumer!

Pok Amai-Amai said...

CENDOL? Sy suke cendol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pose nie....sabar! Sabar!

=p

cheqna said...

telan air liur
lapo wehhhh

fiza said...

Kejamnya kamu ☺☺☺. Next time letak amaran kat atas sekali tau. Mak buyung memang pantang nampak makanan ^_^

Dah lama tak terjah tesco ampang.

♥ Wina ♥ said...

aduhhh! series terliur!

ku pun diet x guna jugak sbb weekend mmg melantak habis hahahahhh...

mummY daniSha said...

sakit pale seminggu x hilang?lamenyer..kene gi dr tu =p

CikPuanHaLia said...

Kejam ~__~
akak dh la tengah lapo ni...huhuhuh

;)

eB ezrin said...

sdpnyerrrrrrrrrr :)

mrs puex said...

ibu mengandung dh terbaca nih..camne??kene terjah jugakla gamaknye..huhu...:D

mrs puex said...

ibu mengandung dh terbaca nih..camne??kene terjah jugakla gamaknye..huhu...:D

ajumohit said...

terliur tgk ABC tu izwa, nyum2

Hanis Azla said...

semalam tengah hari dah makan ice jagung special.. hari ni kena cari abc pulaklah nampaknya.. he..he.. macam manalah lemak nak kurang dari badan kan.. bab makan asyik berselera aje..

Elih Japahar said...

Sodapnya gambar ni ekeke..terliur diawal pagi padahal dah bekfast :)

Hilmirda Daud said...

Selalu gi tesco Ampang tak tersinggah lak kat situ. lain kali kene singgah ni.

ct rahani said...

cendol tuh yg x menahan.. haaipp.. pg2 tgk gambar nih bikin lapar je.. huhu..

azam said...

hahaha...makan utk kencing manis ni... :)

BERT said...

fuyoooooooooooooo!!!! sedapppp!! kene pegi carik nih hihi

are_lin@yu said...

wahhh tgk pg2 ni trliur plk..hehe..singgh sni..;-)

Kathy Tuah said...

adoi.. meleleh dah ni..huhu~ makanan sume mengancam..

Nazayiena said...

sedapnya cendol tu....

Mama Ema said...

abc coklat tu mengliurkan...lebih2 lagi ada kacang

Kakzakie said...

Kakak nak twister Izwa... kalau satu tak boleh syer:)

ikatankasihku said...

adoi, adoi, adoi,,...tk tahan tengok semua ni....huhuhu

cun lah semua gambar ni, kusyuk je tgk, terang n jelas....

AdaM Hawa said...

menggoda betul cendol dan ABC tu.. adehh.. di tengahari lak tu..

munna said...

kak munna..kemana2 klu jumpa kedai bakery terutama yg jual cupcakes mesti nak beli....

kayzie said...

arghh..akak kejam..huhu..nak abc coklat tuh...huk3

L said...

waa. sedapnyer. jeles2 kite minum tea ais je nih.. huuuu

jom tambah ilmu sikit..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

ashra said...

sufiya n syahmi makan ke kepala angry bird tu.hehe.
mesti dorg sayang2 nk mkn

sudipVSsenduk said...

nice blog! banyak info, gambar cantik... saya gembira terus follow

ieda said...

ya tuhannnnnnnnn dikk
cendol tuuu mengancam jiwa akak wehhhhhhhhhhhhhhhhh

Maya Mayana said...

sama je dgn saya cakap kemain nk BMI ideal tp tiap2 hari mkn bagai nk rak..hehe

saya suka cupcakes

anisalya said...

harus la diet baru tak sakit kepala. hik3...

Prettywrite said...

nama kedai enak nasib baiklah makanannya pun enak..hehe

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Terliurnya dgn ABC dan cendol tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang