thumbnail

Tuesday, March 27, 2012

List Dalam Fikiran!

Lupakan kesedihan....

List nyer ye....yang membuatku ala-ala diawang-awangan...

1. ade jemputan dinner di KL Tower nanti but nak makai ape utk sesuaikan dgn majlis nyer..?lemah betul la bab nie...adudududu...majlis bisnes ooo...nak makai ape??
dress?kebaya?kurung moden?maxi dress?hurrmm....

2. sedang mencari link or web yang menyediakan pakej budget ke Pulau Perhentian Kecil dalam masa terdekat nie...(bln April ni nak pegi nyer...ade sape-sape tau tak??)

3. nak cari pelampung tangan utk anak dara kocik ni sebab nak mandi kolam lagi hari Ahad-Selasa nie...(hehehehe..mcm la tak boleh nak singgah pekan PD tuh!ciiss....)


nota kaki : tak tau nak buat keputusan ape....huhuhuhuuuu....mood bercuti je nih!

17 comments:

cheqna said...

ko kan kak
asyik bercuti je..jeles ni
keje tengah banyak huhuhu
takpe...nanti i cuti panjang2 kasik jeles same ko kak
muahahahahaha gelak tak ayu =)

fiza said...

Banyak aktiviti yer nok ☺☺

mama aleen said...

bestnya.. asyik bercuti je.. pakai la jubah dress.. izwa pakai pa pun comel.. :)

yang penting amek gamba ok

IDAZS said...

bestnya asyik cuti2 je :)

kalau pelampung kat isetan ada. dia ikut umur

eB ezrin said...

stuju ngan lya :)

mamyharraz said...

bestnya byk jadual aktiviti :D

ajumohit said...

Amboi berjalan sakan ye izwa, bestnya hidup hang

Pok Amai-Amai said...

Wow!Bercuti je awak. Kami hanya bercuti setahun sekali je. Bajet! Hahahah

msredcheesecake said...

Bercuti lagi.... Bawak msred la sekali... Hik hik...

Cho Zila said...

bestnyer dah fikir nak bercuti.. best.. best...
memang susah kalau der majlis2 gitu.. malas nak fikir nak pakaiper...

Masz Sidek said...

seronaknye.... masih dlm mood bercuti...

Imaan09 said...

jgn penng2 kepala izwa.. y xpegi2 bercuti ni lagi pening..hehe..huwaa..nk bcuti jugak!

Eye_nee said...

masuk jer kat sini terbyg laut...deruan ombak...camar yg riuh rendah...aduh..duh..duh...duh..kamu bercuti sakan..AKK JELESSSSSSSS....

Hanis Azla said...

lepas bercuti, bercuti lagi, lepas tu bercuti lagi.. best betul tu izwa.. semoga seuanya berjalan lancar..

wardah @ fie shah said...

Pelampung tgn tu bagus utk budak2 belajar berenang kan. Kt pekan PD tu mesti byk Izwa :)

wahida said...

kalau aku, pakai dress!!

ieda said...

syoknyeeeeeee nak bercuti nie ! .. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang