thumbnail

Tuesday, March 06, 2012

Menghitung Hari Detik Demi Detik...


Mulai esok taska anakanda tutup sampai 20hb sebab sakit berjangkit...
Jadi nyer...moh la kiter pegi jalan!Yibbaaaa yibbaa..(agak stress disini ye..hahahaaaa...)


Jadual nyer... : 


10hb-13hb March - ke Penang & Kedah (bercuti & urusan rasmi) - ade sape-sape tau apartment area penang?perlukan bantuan ni.... :) sb tak pernah jejak penang lagi nih!hehehehe....(malu je jadi rakyat M'sia!)

24hb-25hb March - ke IOI Resort,Putrajaya (baucer dari Edy Zaidi hari tu kakakku tak dapat pergi maka kamilah yang TERPAKSA pergi..hehehe..)

01hb-03hb April - Grand Lexis,PD (ada cerita disebalik nyer dan hanya org-org tertentu sahaja yang mengetahui nyer ~mesti diaorg tgh tersengih mase baca nie..hehehe..hugs korg ketat-ketat~ akan diceritakan kemudian ye..selepas kami pergi..insyaAllah..)


Maka nyer....mari kiter kira duit yang bakal mengalir...hahaahahaa....~~
Takdelah..separuh dari tu cuti yg memang dirancang nak pegi 1 lagi tu cuti tak terjangkau dek akal fikiran maka terus pegi jln la kite ye sb alang-alang dah terpakse cuti..hehehe..

~~Semoga ape yang dirancang berjalan dengan lancar,amin insyaAllah..~~




nota kaki : riak?jauh sekali....tapi lebih kepada bersyukur....terima kasih Allah..

45 comments:

bujal X said...

kemainm bizi~~selamat berangkat dan selamat lah pulang~~

mrs puex said...

at least cuti anda penuh ngn xtvt kan?? xde la terase rugi terpakse cuti panjang ye dak??

hepi holiday..

terasa lame x bercuti coz hubby mimbizi ngn jobnye..al-maklumla cuti skola ramai org kawin..hukhuk..

cuti kt kg cheras baru jek la gamaknye...

Eye_nee said...

enjoyyyyy sis...sudah rezeki kamu..akk tumpang gembira...hati2...semoga selamat pergi dan selamat pulang nnt....

mamyharraz said...

penuh jadual ;)

slmt bercuti :)

♥ Wina ♥ said...

saya tau cerita ituuuu! heheheheeee

jelesssss mu nk gi Penang...xpe² nanti leh amik notes from you..update gambar banyak² k :-)

have funnnn!

Nazayiena said...

selamat bercuti,nampaknya percutian dah dirancang spi bln april tu...

LYAfrina said...

wah...padat dgn xtvt tu.. bestnyer..pasti ongkos nya mgalir sama laju j kan

Azian Elias said...

Penang best Chulia Heritage.. Superb...

Hanis Azla said...

penuh padat jadual bercuti izwa.. sgt syok ni... ini klu anak akak nampak ni mahu dia nangis sbb mamanya takde pun plan bercuti mcm tu.. he..he.. Selamat bercuti untuk izwa dan family.. have a nice trip and safe journey..

msredcheesecake said...

Best hape cuti..... Have fun....

Cho Zila said...

jadual ketat yerk.. ok selamat bercutiler yerk... cuti sekolah kali ini tak merancang kemana2...
grand lexis best tu...

Norazrani Maamin said...

wah..bestnya...!!!

selamat bercuti izwa...semoga selamat pergi & balik...

AdaM Hawa said...

padat jadualnya.. semoga semua berjalan lancar..

wardah @ fie shah said...

Best! Tapi kalau jenis cuti tak byk mcm saya ni duduk rumah je lah jawabnya..happy holiday!

Pijot said...

macam ne ko leh tau aku tgh tersengeh.. wek wek.. muahahhahahaha

wahida said...

semoga selamat pergi dan balik nok...

munna said...

wah!...seronoknya bercuti-cuti.....

eB ezrin said...

bestnyer. slamat bercuti yer :)

:: Mrs.Eady :: said...

@bujal X hehehe..tetibe puloookk terbusy! :D

:: Mrs.Eady :: said...

@mrs puex mcm jauh jek cheras baru tuh..ehikkss... :D

:: Mrs.Eady :: said...

@Eye_nee terima kasih akak.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

@mamyharraz penuh jadual kosong poket..kekeke..

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ hehehe..tetibe jek nak ke sane!

:: Mrs.Eady :: said...

@Nazayiena itu la tak sangka pulak cuti dekat2... :)

:: Mrs.Eady :: said...

@LYAfrina hehehe..duit yg tak tahan tuh! :D

:: Mrs.Eady :: said...

@Azian Elias ye ke kak?

:: Mrs.Eady :: said...

@Hanis Azla terima kasih bnyk kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@msredcheesecake cuti mmg best..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@Cho Zila yup..paling tak sabar nak pegi grand lexis tu! :D

:: Mrs.Eady :: said...

@Norazrani Maamin terima kasih kak arra!!

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa amin,terima kasih bnyk :)

:: Mrs.Eady :: said...

@wardah @ fie shah tq :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Pijot eleh...mcm la ai ni taktau ko tu mcm mane..heheheh..

:: Mrs.Eady :: said...

@wahida TQ nok!!!

:: Mrs.Eady :: said...

@munna terima kasih kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@eB ezrin terima kasih kak :)

Rahmah Ram Ram said...

Amboii dah siap itinerary hehehe...cuti panjang ye Izwa. Seronoknya...ke Grand Lexis PD? ?? Akhirnya penantian tidak lagi sia sia...

SELAMAT BERCUTI YE!

Agak agak ada tak tiket extra untuk akak pulak. Nak juga menempel time cuti sekolah ni..hehehehe.....

ieda said...

buatlah budget baik2 .. insyaallahh ;) semuanya di tangan kita kan .. soo selamat bercuti dik ! ... ;)

Mama Ema said...

agaknya thn ini..tahun membizikan..

kayzie said...

jekes..jeles..hehe...

sue zainun said...

selamat berangkat dan selamat pulang

fiza said...

Padatnya jadual. Selamat bercuti. Semoga selamat pergi dan selamat pulang ☺☺

Prettywrite said...

bestnyaaaa banyak tempat nk pegi tu kak..hehe..enjoy ur days k..

Edy Zaidi said...

awal sngt g penang...mng voucher hotel kat penag, tp xdpt lg...rasa macam nak g penang gak la..xpernah g sana lg..hehe

Golden Rose said...

kindy amzar pun tutup gak...jenuhla my mom layan kerenah amzar t

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang