thumbnail

Thursday, March 22, 2012

Or?


(amik dari pakcik google)

All White...?

or

Colourfull...?

(dari pakcik google jugak)


Ade sesi photoshoot dengan Lensamama 31hb nie....jadi sedang mencari idea nak pakai kaler ape utk shoot pkl 5.30 ptg.Anyone ade idea tak?Atau..sape-sape yang pakar dlm bab-bab tangkap gambar ni mesti ade pendapat yang best...
Dipersilakan bagi pendapat...


nota kaki : kepala nk okey skit dah... :)

41 comments:

♥ Wina ♥ said...

Izwa, wina pun hampir² nak buat photoshoot dgn Zaza tapi masa nak bayar tue dia kata booking dah penuh pulak huhuhuuuu

tapi semalam baru je confirm nak photoshoot 1 April nanti dengan photog lain :-)

kalau idea all white tu, ku x beranilah sebab nampak gemuk nanti kahkahkahhh

ingat nak sedondonlah this time tapi tengah cari idea nak warna ape ngeeee

Izwa dah pernah photoshoot sedondon kan?? cer try colourful pulak..mesti ceria je gambar semua :-)

mamyharraz said...

bestnya fotoshot :D

kaler biru ceria!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. dah macam model lak akk kita ni kn.. pakai pink 1 family kak.. cnfirm jambu :)

Nazayiena said...

Klu Kak Nurul, pki baju sama kaler lg cantik berbanding ngan yg colourfull...

Anum said...

anum suka colourful

kay_are said...

alamak.. sori r kak.. tak tror r.. adik pandai r bab2 tangkap gambar ni.. abang die reti posing je =P

Tina Othman said...

kalau saya suka putih =)

Eye_nee said...

Putih pun cantekkkk.....

mrs puex said...

putih pon nice..:D

color pgik nice cam pelangi..
pastuh bwk prop payung kaler pelangi tuh..kompom menariks..:D

Kathy Tuah said...

err..sy suka dua2..*takde pendirian langsung..huhu..

mama aleen said...

ada tgk 1 family ni pakai putih.. memang cantik.. tambah pulak permandangan taman yg ijau..

fiza said...

Putih ☺☺

cheqna said...

putih comel...=)

Pok Amai-Amai said...

Klu sy, suke ati je nak pki pe...janji background ctk dan cool. Heheheh...janji selesa kan? Klu tak selesa, tak syok nak bergambo. Org kate, tak dtg mood. Heheheh...

Kakzakie said...

Kakak memang tak pandai bab ini Izwa. Kalau kakak apa aje pun nampak cantik...

CikFi said...

good luck...

terjah sini dari segment yg sama

http://hatinufid.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

Myluv - Syl said...

putih cantik.

ashra said...

tgk tmpt ayu.
kalu putih,background kena color2 yg myerlahkan korg.

kalu nk pakai colorful,background biar kaler yg satu dua tone je.baru nampak korg ceria.

hehe.besnye.tatau bila kitaorg nk buat gak.

ashra said...

eh sori izwa.
tertaip nama ayu laks.haha..gara2 main hp sambil nyusu anak.keke

eB ezrin said...

pick white :)

Edy Zaidi said...

kene tgk background mcm mana...if background tu satu tone je, pakai colourful cantik, tp kalau background banyak warna, stick with one colour cukup...if background terang, pakai baju gelap, if background gelap pakai baju terang... make sure object been highlighted not the background :)

Rahmah Ram Ram said...

Kalau akak pilih putih..suci dan menawan...

Seronoknya nak buat photoshoot...semoga semuanya berjalan lancar izwa... :)

FD said...

JENGUK SINI DR BLOG MAK DARA..COLOUR RAINBOW JELE..HEHHE TU PUN KLU ADE 7 AHLI..

SumeSakan said...

Yap setju ngan EdyZaidi...background kena amik kira gak untuk menyerlahkan kita yg clourfull or sedondon nih....

Nway, thanks ye bg pendapat tentang baju baru tuh...hehehehe

lieynanilaz said...

pakai sedondon nampak cantik kot..

lieynanilaz said...

datang dari segmen mak dara..

Prettywrite said...

k.izwa..comel gambar2 tu..tengok tempat shooting tu macamana kak..kalau shooting macam gambar 2nd tu better baju warna warni kan..nampak sangat ceria n tenang..kalau tempat yang sarat sesuailah pakai white tone tu..heee..

Sidratul Muntaha said...

most of tiem
elok pakpai putih
tpi klu nak colorfull
amik warna yg brightness klu cuaca mendung
klu paneh..
amek la warna lembut mcm biru lembut ke pepel lembut ke

Hanis Azla said...

white & jeans mmg tema yg cantik.. akak selalu teringin nak ada gambar family white & jeans mcm tu.. tp belum kesampaian lagi..

Dabel Aa said...

blh la nnti taruk kat blog...boleh nengok2 jugak

Cik Ecah said...

cuba 2 2 pun ok! :)

Mia Liana said...

mia follow sini...dari segmen mak dara

Munnafendy said...

tengok tempat potoshoot tu..kalau kat taman yg berwarna warni pakai la putih baru menyerlah =)

Mama Ema said...

pakai satu kaler...baru sejoli

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Singgah sini dari blog Mak dara ...Eh akak geng RH ek..

Eera Shera said...

singgah dari blog Mak Dara..pki sama warna ok kot

sue zainun said...

mmm satu colour baru sedondon..hihi

ayu said...

X berani pakai putih..takut nampak berisi..♥♥

msredcheesecake said...

Family fotoshoot yea? Best la..... Same colors macam best....

Mr. E'raz Fadli said...

Terjah dari blog Mak Dara ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

anisalya said...

merah pun ok rasanya. menyerlah bila bergambar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang