thumbnail

Monday, March 26, 2012

Palm Garden Yang Best Giler Lagikk!


Lagi dan lagi dan lagi....layan je la ye...hihihii...










Saya malas nak susun gambar ikut turutan ye..korang tgk je la!hahaahaha....
Moh layan lagi sebab saya dah start malas nak buat enrty bebanyk lagi sebab sibuk duk tgk kalender jek ni haa...biler la nak Ahad ni...gitu la ye...hahaahhaa..~~

Okey lagi..dan lagi dan lagi...kami makan pagi... :)






ni la kami mkn..diet la konon nyer :)

arrgghh...blur pulak dah!



Sarapan pagi yang sedap giler tapi oleh kerana kami suami isteri dah start dietkan diri jadi kami mkn ala kadar jek.Semangat nak diet ni!Kami sekadar breakfast buah,kuih & kopi,anak-anak je kami kasi mkn lebih.


ppsst...hari ni saya malas okey!lalalalalalala...~~

nota kaki : sdg cuci mata tgk offer hotel lain pulak...
nota kaki : dannn....ahad ni kami nak ke cuti lagi until selasa uuu...tu yg tak sabar lebih tu! :)

23 comments:

Pok Amai-Amai said...

Peh! Mmg layan mata je nie. Hahahaha!

Gadis said...

seronok betol...

leh wat review satu satu hotel..

best sgt2...=)

AdaM Hawa said...

mata ni terus terbuka bile tgk gambo ni.. dari mengantuk terus segar.. cantik ar tmpt ni..

Diana @ bilakukatacinta said...

theme park ni mmang sesuai utk kanak2.. Kalau kita2 aje g pergi..lain rasanya...

Masz Sidek said...

bestnye... dpt main air... lepas tu makan puas2...

ayu said...

Izwa tak mandi ke

Mama Ema said...

seronok dapat mandi kolam tu...

mamyharraz said...

cantiknya hotel ni..mmg bestlah!

wahida said...

kalau anak2 aku sure tak nak keluar dari pool tu...haha...

sudipVSsenduk said...

besarnya pool utk budak2, best la...

SumeSakan said...

wahh snagat best bercuti aje...nak kena atur jadual gak ahh cam nih...hehehe

ajumohit said...

Izwa, bestnya dapat makan angin!!! Tengok budak2 tu happy sangat

adianiez AIDA said...

cantik la tempat ni. aida teransang sebab tgk aksi izwa & famili kat swimming pool. kalu gi holiday, anak2 aida sure nak swim...

nota kaki : today first time saya terjah blog ni. jumpa sewaktu blogwalking jap tadi. da follow, senang nak dtg lagi nanti. sudi la kiranya menjejaki saya ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

Hanis Azla said...

bestnya.. klu akak tgk makanan, diet pun tolak tepi sekejap.. bagusnya izwa ni.. patutlah slim..

cheqna said...

kak...anak2 ko memang ikut muka abah diorang ler...
syoknyer bercuti..

~ yus ~ said...

bestnya izwa. Cuti2 sokmo

fiza said...

Syoknya cuti2.

msredcheesecake said...

Apsal asik gi holiday je ni? Ni yg jeles ni.... Jeles sesangat ni....hhaa...

eda_ej said...

harus anta proposal kat hencik asben nih.. hehhehe...

munna said...

bestnya kat sini... part mandi kat pool tu anak2 pasti suka kan

kay_are said...

cantiknye!!! lame dah tak main air..

♥ Wina ♥ said...

pegi PD ke weekend nie?? kata gi bulan May nanti? cisss!

MaryaYusof said...

Mrs Eady,

Sampai sini saya baca coretan kamu ni, ringkas tp menyeronokkan :) Lama dah tak makan kat hotel, dulu masa keja tiap bulan mesti dok hotel seminggu kerja luar..heeee....Rindu lak pd saat & tika itu...chewah! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang