thumbnail

Tuesday, March 27, 2012

Pening Kejap!


Oh hoii...ape kene dashboard blogger ni bertukar nie?!
Mane satu nak tekan cari list blog korang pun tak tau..mcm pelik bin ajaib!Isskk...tak suka la...(mcm biase manusia tak suka benda baru sebab malas nak belajar la tu!hehehe..aku la tuh org nyer!)

Oh ye...pakej ke pulau perhentian tu bukan utk saya la..itu utk adik lelaki saya yang nak pegi bln depan or bulan 5 ni sambil-sambil saya juga menjeling sama ke pakej yang berkenaan..hehehehe....takde takde..lepas balik PD ni dah tak cuti mane dah!Duk umh dendiam...huhuhuu..kecuali anniversary nanti (bulan 6 ye..) & mgkn akan ke KK pada bulan raya nanti...so stop bercuti kejap utk kumpul duit nak jalan jauh nanti..weee.....


Saya dah amik keputusan nak pakai Maxi Dress utk malam kejadian..mlm dinner nanti la..isskk...mgkn mybe...tapi biler try Maxi Dress tu dengan ketinggian yang ade ni ha..sgt la gayat dipakaikan dgn dress...ciiss..sadis betul dgn ketinggian ini...hehehe...tak sanggup nk tgk cermin okey!Ala-ala org pregnant pun ade dah nie..isskkk..rase nak pakai kebaya la pulak!


Huhuhu..korang pening tak?Pening gak nie dgn keadaan blogger yang berwajah baru nie....
Serius tak suka tapi terpaksa gak belajar okey!


nota kaki : ku tak paham ku kenapa.. :)




12 comments:

are_lin@yu said...

brtukar yg baru ker?nsb ayu xtkr lg..tkt jgk auto tkar nti xfhm..huhu

are_lin@yu said...

ayu follow sini..hehe

Kakzakie said...

Kakak punya masih samalah Izwa...

Rahmah Ram Ram said...

sis punya dashboard pun sama gak ..tapi awak pergi kat setting dan klik ke old dashboard features...insyaallah boleh...pape ntah dah lah pening lagilah pening nak termuntah

AdaM Hawa said...

adehhh.. pening kejap!

Pijot said...

poning jugak membacanya

wahida said...

aku pun malas nak belajar benda baru yg canggih manggih neh...adoi la hai...

ayu said...

Ye..teringin nk tgk izwa pakai dress

Pok Amai-Amai said...

Wow! Maxi dree? Cool. Sy pun tak nah mencuba. Tp teringin gak.

Anum said...

tukar semula
anum pun dah terkena

Mrs Lurve said...

tak tukar lagi..takut susah nak fhm lak nti..bolehke print screen yg baru punya, mcm mana jadinya? nak jgk tgk hehehehe

♥ Wina ♥ said...

pakai jelah dress..yang penting cara pemakaian & pembawaan seseorang itu ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang