thumbnail

Friday, March 09, 2012

Separuh Jiwa Ku Pergi....


Sob sob sob...separuh jiwa ku dah pergi....
Badan disini jiwa dah pegi separuh highway!Kekekekeke...takyah nak sedih sgt la pagi-pagi ni!

Hati ni haaa...dah tergedix-gedix nak balik packing kain baju nak ke Penang esok...teruja sgt sebab mmg dah lama teringin nak ke sana!Tak pernah jejak okey so excited tu mesti melebihi anak yang nak pegi berjalan..hehehee...

Alhamdulillah ade rezeki sikit utk bwk ibu pergi berjalan ke Penang (ibu yang teringin nak pegi sini..maka kami tumpang pegi jugak la..hehehe..) walaupun sebenar nyer tujuan utama ialah nak ke Kedah utk urusan beliau..dan..syukur jugak sebab abangku ada bagi sikit duit utk minyak & tol sebab bawak ibu tu (utk pengetahuan & makluman bersama - kami mmg guna duit tu hanya utk ibu je tau..yg lain kami pakai duit sendiri..) dan tempat tinggal di Penang saya dah setelkan..lega!Almaklum la cuti sekolah ni takut penuh!

Tengok gambar tengok web tengok review mcm cun je aparment nie...tapi jgn la indah khabar dari rupa..hehehehe...di An-Nur AnCasa Express akan kami tido utk 1 malam.
Hope sgt ni apartment ni okey!(Pray for this!)

Eh..korang ape plan?Cuti ke tak cuti...?



nota kaki : ku ni lepas PD mmg dah tak cuti dah kot...kot la...tapi kalau ade org nak offer baucer lagi ku rembat jek...hahaahhaa...~~

26 comments:

Anum said...

anum x de plan apa2 pun , sebab ada kelas
hapy holiday sis

Sidratul Muntaha said...

mlm ni balik temerloh
kednuri sambut menantu abang ipar dgn sambut menantu anak kakak ipar...
penang?!
syok woo...
jgn lupa mkn mee udang sg dua and CKT kat kota permai klu singgah bukit mertajam
jln2 jugak naik feri pergi seberang

mamyharraz said...

penang mmg best!

♥ Wina ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ Wina ♥ said...

cuti² plan bulan 4/5 nanti jek..skrg kumpul duit dulu heheeee

have fun in Penang!

Cik Ecah said...

mcm lagu laa! heeeee

have fun... :)

Rahmah Ram Ram said...

seronoknya bercuti-cuti malaysia ..agak-agak kalau ada extra baucer FREE bagilah kat akak ni satu..hehehhe

Selamat bercuti Izwa..hati-hati memandu ye.

Krsty Pinky said...

selamat bercuti ya...
have a safe journey..
lame gaks dh tak pegi penang..rinduuuu

Eye_nee said...

Selamat Bercuti sis....enjoyyy...tentu ibu kamu suka kan....hati-hati memandu...

wahida said...

aku pulak kena balik kampung adik ipar nak bertunang esok...

enjoy ur holiday okey!!

AdaM Hawa said...

selamat bercuti... ;)

fiza said...

Happy holiday. Tak der plan pon...dah sarat ni ha ☺☺

Daku pon tak pernah lagi jejak penang...huhuhu...

♥ Elin ♥ said...

weekend nh celebrate birthday amani :) yg setahun.

sama lah rasa x sabar nak tunggu hari yg dinantikan kan.

teruja!*

Pok Amai-Amai said...

Sok g Ganu. Heheheh! Selamat bercuti! Klu mkn nasi kandar, jgn lupa daku di sini.

=p

aizamia3 said...

tak tau lagi nak ke mana. mungkin rutin seperti biasa memandangkan tak lama lagi akan cuti panjang.. ;)

ieda said...

hope everything goes well ..
and enjoy ur holiday ;)

akak x kemana2 punnn duk melangguk kat umah jewww huhuh

eB ezrin said...

x cuti. budget blom ado. hu3

Nazayiena said...

Selamat bercuti ke Penang,Kak Nurul pun x pernah lg sampai situ....

cheqna said...

elok2
enjoy k
take care mek kak =)

Hanis Azla said...

wah.. bestnya nak berjalan2.. selamat bercuti izwa.. semoga selamat dalam perjalanan hemdaknya..

Kancil 8349 said...

selamat bercuti...kancil ndak tahu mahu ke mana cuti nie...huhuhu

ajumohit said...

Bestnya makan angin!!!! Have a fun journey izwa!!!

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

hi izwa...
bestnya, nak gi jenjalanpenang yer...
akak tak de plan apa2 lagi. heheheh

working mom... said...

best tu izwa asyik g jln2 je kan...akak cuti sekolah ni xg mane2..tp tgh menghitung hari nak tungu sampai ujung bulan ni....yeay..Bali here i come !! :)

Golden Rose said...

t singgahla umah sha

Alin Marlini said...

cuti sekolah kena keje...tak blh cuti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang