thumbnail

Monday, March 05, 2012

Wadi Hadramawt


Oooppss...sory kualiti gambar nak berapa nak cantik gara-gara tak bwk kamera!Jadi takat pakai kamera hp je la..jadi korang redha je la ye tgk gmbr yg ala ala thn 70 an kuning nyer tuh!Hahahaha.....gasaakkk la haiii.....udah mkn tak ingt ape dah! :)

Wadi Hadramawt Jln Ampang


Sayur ape ntah tapi dgn Olive Oil (tak tau sedap ke tak sebab saya tak mkn sayur!hehehee)

Vimto & Coctail sedap!

Apple & Orange Juice yang sgt fresh okey!

Chicken Mandy

Mix Grilled Wadi Hadramawt yg ni sedap giler!!

Lamb Mandy 

Ini cili sos ape ntah..pedas tapi sedap!

Teh O Pudina yang sedap!

Menu (ape hal letak last nie??)


Haaa...kire la sendiri :)


Okey kiter tgk ahli ahli dihari kejadian pulookk :)


Ni tukang bayar,abg kami..heheheh..berbaju biru :)

Cinta hati & buah hati..ehikkss...

Ni anak takde keje..kiter amik gambar dia dia amik gambar kiter balik!hahahaha...

Ultramen Forever!

Tiga beradik yang tak berapa nak sengal..hahahahaha...

Gambar wajib kami!kekekekekee..


Ni dinner kami hari sabtu lepas,abg saya belanje mkn so total tak diberitahu..hehehe..tapi ahli majlis nyer ramai jugak la mlm tuh!Seronok & bertambah tambah seronok bila makanan tu sedap giler....(ntah mkn ape yg tak sedap kat tekak aku ni pun tak tauuu arr..hahahahahahaa..)


ppsstt..kalo nak order kene bnyk pakai bahasa isyarat or bahasa org putih pun ade yg tak berapa nak paham kat situ..kekekeke...udah dari arab mane diaorg nak paham bahasa melayu nih!Aku mintak menu book dia bagi aku mineral water botol besar..amiikk..!!hahahha..ape pun tak bleh la..nasib makanan ko sedap!terbaeekkk... :)

nota kaki : hjg minggu ni mau ke penang & kedah!errkkss....berjalan lah kiter ye...

32 comments:

Anum said...

bestnya tempat nie :)

Tina Othman said...

restoran peberet kami sekeluarga, kalau makan luar mesti nak pergi wadi, suka sangat makan kat sini, tapi kalau malam minggu mmg pack gila kan

AdaM Hawa said...

wah! menu arab.. baru semalam makan lamb mandy.. nasi arab juga.. ;)

CikPuanHaLia said...

Akak suka giler nasi arab..nyum..nyum.. *Sapa nak belanja angkat tangan* hahaha

Kakzakie said...

Kalau sebut nasimandy mesti kakak ingat Mekah... aroma nasi dia pun dah memikat..

♥ Wina ♥ said...

eerrrr nape Izwa nampak montel??

ke salahkan baju? hahahahhh!

x pernah lagi merasa makanan Arab..

azam said...

fuhhh...sedapnya....

nanti boleh gi ni.....terbaik

KhaiZa said...

meriahnya.... suka... suka... siap ada ultraman lagi

wahida said...

oh...like nasi arab sejuta kali...

aku suka air vimto tu..ala2 ribena kekdahnya rasa dia tu...haha...

Pok Amai-Amai said...

Serius, sy tak penah berkesempatan lagi nak mkn kat restoran2 arab mcm nie.

=D

nur anis said...

makan ramai-ramai memang super duper best..:)

Hanis Azla said...

terliur akak tgk nasi arab tu izwa.. seronoknya makan ramai2 mcm tu.. semoga terus murah rezeki org yg belanja tu..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cam best je kak..jeles nengok akk dpt makan kt tempat2 cm ni :(

:: Mrs.Eady :: said...

@Anum mmg best!yummeehh... :D

:: Mrs.Eady :: said...

@Tina Othman ye la..mase tu mmg penuh sgt!

:: Mrs.Eady :: said...

@Tina Othman ye la..mase tu mmg penuh sgt!

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa yup..ni 1st time mkn sini ni.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

@CikPuanHaLia akak..bkn tekak izwa la..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie ye la kak...nasi mandy dia sedap!

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ ooppss..baju tu besar okey!hahahahaha...ggrrrr...~~

:: Mrs.Eady :: said...

@azam serius mmg sedap!

:: Mrs.Eady :: said...

@KhaiZa otomen yg penting tuh!hehehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@wahida sory la noookkk bkn tekak akuuuu...errkkss...

:: Mrs.Eady :: said...

@Pok Amai-Amai serius ckp..kalo org tak belanje mmg tak jejak la sini :)

:: Mrs.Eady :: said...

@nur anis yup seronok giler!

:: Mrs.Eady :: said...

@Hanis Azla amin kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine takyah nak jeles sgt ko tgk akak dah gemuukk gara gara mkn jeeekkk...hahahaha..

kayzie said...

unik n menarik la menu dia

Rahmah Ram Ram said...

memang sedap kan...harus dicuba ;)

anisalya said...

saay suka entri makan2 ni sbb makanan tu nampak mebeles je.

mrs puex said...

hepi jek dpt mkn pree kan??hhihih...

nampak cm menariks..best kee??

Prettywrite said...

menu book bg air mineral?haahaha..lawaknya..tp kesian jugak sbb dia tak berapa paham kot..hehe..mandy ni ke yang orang dok kata nasi mandi arab tu?hee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang