thumbnail

Friday, April 27, 2012

Ben AshaariI Dan Blog Aku



Apa yang sama? : sempoi!


22 comments:

Pka Rahim said...

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

AtiEy eYkuu said...

hye hye (!) peace (!) Atiey dtg dari segmen yg sama.sempoi >.<

azam said...

nak join jugak...tapi....hehehehe

ben nyer blog dah kena block la kat ofis....adohai...kesian ben HAHAHAHA

Syakir Rahman said...

dtg jenguk sni dari blog abg ben :D

Rahmah Ram Ram said...

selamat bersegmen Izwa...

AyueJean said...

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Eyqa Hasnan said...

singgah sini :) ehem-ehem ! dari segmen yg sama tau ^_*

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah sini juga dari blog BA
jemputlah ke blog

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

eray said...

dari segmen yang sama jom singgah sini

http://iburayna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Masz Sidek said...

dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Yana_Nana21 said...

dari segmen yg sama , short entry but cool and nice ..

Mk Syahir said...

singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

aima mazlan said...

salam.
dari segmen yang same ^^
http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Arina Shamsul said...

datang dari segmen yang sama :) jemput singgah blog saya pulak ye..


done follow :)

eyka said...

dari segmen yang sama ... salam perkenalan .... :)

Jay said...

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

Ayu Iman said...

iman pun dtg dari segmen yg sama siap folow tuan blog lagi..jemput ke blog iman ya..=D

FL blogh0use said...

yuhuuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

Ini Kisah Tia said...

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

Zaidalifah Hussin said...

DARI SEGMEN YANG SAMA...

BLOGWALKING & JADI LA FOLOWWER

http://kumahuitu.blogspot.com

keli menari said...

yahh sempoi !

Diera Tekikushika said...

Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang