thumbnail

Monday, April 23, 2012

Bertukar?



Terasa bagai perlu bertukar ke Wordpress utk kemajuan sendiri..
Perlu berubah utk masa kini...
Rasa.....sudah tiba masa nya!






nota kaki : sudah kaya jgn lupa diri! - 1 kata yg menusuk jiwa ini!
nota kaki lagi : jgn sesekali lupa bersedekah & jgn tunggu sudah kaya utk bersedekah!

14 comments:

azam said...

bertukar.....xpe utk kebaikan

Anum said...

bertukar ke arah kebaikan

ct rahani said...

bertukar ke arah kebaikan memang x salah.. hehe.. :)

~ yus ~ said...

akak dulu pun pernah rasa nak bertukar ke wordpress, tapi takut, so buat je dulu satu blog dgn wordpress. Tp sebab dah biasa dgn blogspot, rasa wordpress ni sangat pening...huhu, terus delete blog tu semula, dan kekal dgn blogspot sampai skrg...

Edy Zaidi said...

org cakap wordpress mmg best..lg user friendly...xkan kecewa punya tukar..

btw thanks sbb support edy yer...:)

wahida said...

aku pernah terfikir lama dah nak bertukar ke .com ni...pernah niat kalau follower aku jejak 1K, mmg nak tukar, tapi bila aku fikir balik, byk keburukan wordpress ni, aku tak jadi...selain drp loading lambat, susah nak komen, tidak mesra pengguna, kat ofis aku jugak tak boleh bukak wordpress ni...

setahu aku, bukan ofis aku je yg tak boleh bukak wordpress ni, ramai lagi member2 aku ofis dorang block...

so, aku fikir readers aku, aku sayang semua pengomen aku, aku tak nak pengomen aku hilang sbb wordpress yg tak mesra pengguna ni..

ni pendapat aku la...sbb aku sendiri tak suka masuk blog yg menggunakan wordpress ni...

sekali lagi, ini pendapat aku je tau...

♥ Wina ♥ said...

wah wah...bagus..bertukar untuk yg lebih baik

setuju dgn wahida..bukan pengalaman sendiri tp pengalaman kawan yg bertukar ke wordpress, byk problem uhuhuhuuu

Sidratul Muntaha said...

indeed very indeed.
sedekah pun tak kira bentuk duit..
insyaa Allah

Aju Mohit said...

Mmg terpikir jugak nk tukar ke wordpress tp ada yang kata memeningkan, terus x jadi huhuhu

Pok Amai-Amai said...

Err...sy tak nak tunggu dah kaya baru nak sedekah sbb sy tak tau adekah sy akan kaya? Wahahahah! Roti kaya ade.

=p

shameel Iskandar said...

setakat ni saya belum nerani utk bertukar kpd WP. Dah armai jugak rakan2 blogger brtukar kpd WP tapi sy masih setia dgn BS

Munnafendy said...

sy setuju dgn kak wahida..tp kalau nak guna .com masih boleh kekal dgn blogger...xtkr wordpress pun xpe..

Golden Rose said...

kadang2 perubahan itu perlu

Prettywrite said...

pakai domain sendiri dah ker..caiyok2..lagi best kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang