thumbnail

Friday, April 27, 2012

Biru + Pink!



Menyambut seruan idazs supaya tak jadi pokok bergerak maka saya pun memberanikan diri mcm dia pakai baju kaler pink dan bertudung biru!Ok la cantik la jugak!Hahahaa..ok ok sila fengsaaann....!(Huhuhuuu....sape lagi nak puji kalau tak diri sendiri okey!)

Actually ini colour tema utk dinner di Kelab Darul Ehsan lagi 2 minggu..skrg ni pun tgh gigih mencari baju anak-anak & baju en.suami..cari kat Sogo pun takde yg kene so lunch time hari ni ingat nak pegi Parckson The Mall selepas pegi pameran buku di PWTC nanti.

Tengok la mcm mane perancangan nyer..harap-harap menjadi la sebab mood malas tu mcm dah datang jek nih!Hahahaa....


nota kaki : harap jumpa la apa yg di cari nanti...fuuuhh..!
nota kaki lagi : calling for kak IEDA...blog akak tak bleh masuk la ade virus malware laa...

13 comments:

~ yus ~ said...

memang kombinasi yang cantik pink dan biru ni, sbb tu blog akak kan tema pink dan biru muda...hehe

mama aleen said...

eh sama lah kita..
bleh la jumpa nanti..

Rara Nasiha said...

cantik la combination color ni. sesuai je. :)

cinta03 said...

kaler yang sgt cantik bila dicambine kan...
dah ramai org wat tema kawen kan guna kaler nie...

azam said...

mmm...ingat nak g jugak pameran buku esok.....tapi BERSIH.....jam la jalan....ADOIIIII

are_lin@yu said...

biru + pink mmg cntik..ayu pun pernah cuba ;-)

Hanis Azla said...

sejak dulu combination pink dan biru selalu memikat hati akak.. selamat mencari baju dan pergi pesta buku ye..

So Shy Lady (SSL) said...

ok je tuh, cun! kdg2 akk pon slalu gak kna tgur bab2 pkaian neh huhu

jom ke pwtc bramai2

wahida said...

selamat mencari lah yer...

Pok Amai-Amai said...

Comel la color mcm nie.

ieda said...

cantik haper dikk
macam remaja ! .. ouchhhhhhh ;))

Iffah Afeefah said...

Lawo kalo yakin diri sbnrnye

♥ Wina ♥ said...

cantek je ai tengok :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang