thumbnail

Thursday, April 12, 2012

Black Canyon Lagi...


Spontan Khamis kekdah nyer!




Kerabu Mangga

Sayur ape ntah..(asal sayur je haku tak amik tahu!)

Telur masak ape ntah tapi dlm tu penuh dgn Seafood

Tom Yam Seafood (rasa sedap tapi isi kureennnng kali ni!Isshhh....)


Iced Chocolate sedap gilak!!

Orange Juice Frost yg masam giler tapi sedap jugak!

Mexico Coffee sedap jugak la.. 

Iced Coffee yang sedap nak mampooss!!Serius nie....terliur balik ni..haaiisshh..

Terselit plak...si abg with advance birthday present - ipad ko...(yg penting bkn duit haku..hahaha....)


Udah mcm tak spontan pun ade dah nie..huhuuuu...ni makan tengahari semalam dgn ibu,kakakku sefamily sebelum kami ke Taman Melati cari brg.Keluar dari pagi sarapan di TTDI sebab ibu nak beli tudung Munawwarah (sempat ku merembat sepasang juga utk dinner di Kelab Darul Ehsan bulan depan nanti..hehehehe...cantik wehhh!) lepas tu kami terus ke JJAU2 ni beli brg dapur & cari baju tema utk majlis kesyukuran kakakku yg nak buat hari sabtu nie...

Hari cuti pun kat luar jugak..ntah biler nak cuti betul-betul nie..?
Haiisshh..cuti saya ckp ni adelah cuti melepak bermalas-malasan dirumah laaa....tak larat dah nak tido kat katil-katil kat luar tu...hehehehe.....giler lame tak lepak betul-betul kat rumah nie!


nota kaki : err..bleh tak langkau terus ke bulan 7?tak sabar nie!!

21 comments:

♥ Wina ♥ said...

terliur tgk sayur campur tu! saya peminat sayur :-)

Pok Amai-Amai said...

X pnh mkn kat situ. Sedap ke?

mama aleen said...

adoi.. kerabu mangga dia.. sentap tengok.. feveret mak tu nyahh
:)

wahida said...

terus teringat tom yam kung yg sedap nak mampus tu kat Secret Recipe...huhu...

MrS. F!zA said...

omak aihh..tk tahan tgk coffee tu..adehh

azam said...

amboi...sgt menyelerakan....lapar terus ni.....HEHEHE

Rahmah Ram Ram said...

sedapnyerrr....wahh..menyelerakan betul kerabu mangga tu...Izwa saja je kasi orang lapar pepagi buta ni... :p

Anum said...

sedapnya
semua makanan nampak sedap

anitadiana said...

sedapnya....kerabu mangga peh.......terbaik...

shaz said...

black canyon mmg mabeles.. td bru dok borak dgn mber..tp kat alamanda tutup smpai bln5..huhuhuh..kempunan

mamyharraz said...

teringinlah nak ke black canyon nih lepas baca entry izwa ;P

mrs puex said...

mmg meliurkan tekak mak ni oi...:D

epy bestday to my son in law..wahhhh gitewwwww...

bole jek nak langkau ke bln 7..koyak kelendar ln 5 n 6..dann taraaaaa...bln 7..hikhik..same dgn my 5th eniversari...nak smbut kt mane eyh?tettttt...:D

MamaEma said...

klasik gelas kasut tu

So Shy Lady (SSL) said...

eh eh ada kasut! alahai smuanya mabeleslah...amboi abg dpt ipad tuh... wow tlopong makcik

eB ezrin said...

fensan thp 4 tgk kst :)

ieda said...

PALING MANTOPS KERABU MANGGA DIA .. PERGHHHHHHHHH ! .. ;)

ct rahani said...

sumer menu nampak sedap.. wah abg dpt i-pad tu..

Mrs. Norrie said...

wah sedapnya...terasa air liur mengalir laju...kene gi serang gak tempat nih

anisalya said...

semua nampak sedap. eh, abg dpt ipad eh? kongsi hadiah blh? hehehe...

Golden Rose said...

hmm nyummy...laparla plak

Prettywrite said...

Tak clear pulok food yg sedap2 nih view pakae cokia ni..haha..kelasslah abg dpat ipad..makcik ada henp0n cokia jer haha malu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang