thumbnail

Thursday, April 19, 2012

Boring Tahap Dewa


Errkk...bukan boring kat sini tapi kat sanun!Kat office laaa.....udah la kawan-kawan kursus la out station la nak harapkan radio ni asyik la channel tamil,cine & national fm jek..alaahaiiii....(ade sape-sape nak hadiahkan radio kecik ade ariel tak??giler sadisss bosan ni!)

Dan disebabkan keboringan tahap dewa duk melekat la depan pc ni baca blog-blog org lain terutama sekali blog tavel ni!Perrgghhh....mengganggu jiwa tgk org kat luar negara ko!
Yang paling advance blog ni la Backpacker Busuk sah sah giler la dia nie...sampai giler kagum aku dgn dia ni!Kalau tak kagum giler takkan aku duk dpn pc ni 6 jam tak gerak-gerak sebab leka baca entry dia dari 1st sekali!Kagum tahap dewa sampai rasa nak pegi cari dia ni nak jumpa nak interview!Haaa gitu ko!Okey serius aku yg giler bukan dia!Hahahahaa....

Okey serius lagi....aku perlukan radio!Boring tahap ntah ape-ape arr....tak bleh nak pikir dah nie...jgn arrr suruh buka radio internet!No no no...office ni ape pun di block nyer termasuk photoshop....grrrr....stress...

Eh eh..boring tahap dewa yang melekakan okey..bos plak tak panggil 2 3 hari ni...jadi nyer melekat je la dpn pc niii..duk la mencari-cari mencuci mata kat blog-blog travel sekali terjumpa blog yg menarik hati ni Backpacker Busuk....fuuuuhhh.....kagum lagi!


nota kaki : asal kagum je ingat kat en.eady....ngeeee....~~ 

15 comments:

wahida said...

aku ada radio kat ofis ni...radio comel lote pemberian mek jah...
selalu pasang Era fm kat sini...hehe..

Has said...

tgh bohsan jugak. keje x de..fb n twitter dah kena blocked...balik2 baca blog je la :p

eB ezrin said...

musti best giler kn?

Mrs. Norrie said...

bohsan...
jom join teka dan memang yg sgt simple dan mudah...dan berpeluang memiliki baju untuk anak anda

clik sini
http://asranorrie.blogspot.com/2012/04/teka-dan-menanganda-dpt-hadiah.html

Nazayiena said...

Sama ngan opis kak Nurul Fb,Photoshop kena block nasib baik boleh lg berblog ....

LYAfrina said...

radio online blh kan?/ biasa lya dgr melalui on9 j... pilihan hati THR GEGAR

Hanis Azla said...

akak pulak klu baca traveller blog selalu rasa bosan.. sbbnya rasa nak cepat2 cuti taknak kerja.. he..he.. so bolehlah pergi jenjalan.. syoknya..

Kazman / Sue said...

tak de radio????... sunyi le jawabnyaa...

ieda said...

x der radioo memang bohsan dikk
huhuh nyanyi sendiri aje lahh ekekek

MamaEma said...

okey nak pergi terjah juga blog dia..

Kathy Tuah said...

hari x boring sbb kat perak cuti ari ni..hehe.. jadi masa utk berjimba ;D

♥ Wina ♥ said...

tak boring...teruja adalahhhh :-)

munna said...

kalau boring kak munna layan games je....

Edy Zaidi said...

dengar radio online je kak...hehe

Alin Marlini said...

napaer leh gr tamil jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang