thumbnail

Sunday, April 01, 2012

Cuti laaaa....

Tuan tanah kedaung sedang bercuti sehingga hari selasa...
Ada lappy tapi tak berapa nak ada mood berblogging..rasa nak mkn tido mkn tido mkn tido je ni haaa......
Oh hooo....ni pun menaip sementara en.suami & anak-anak sedang lena selepas mandi pool.
Saya jarang tido petang jadi sempat la jugak berBW tanpa berkata-kata...pandang pandang jeling-jeling jaaa.....


Tidak kah ia menggamit rasa ingin berbaring sahaja..?
Gitu laaaa yang ku rasaaaa...


nota kaki : badan naik tak renti renti nih!isshh....nak susah hati ke nak senang hati ni?
nota kaki lagik : pada kwn baru nnti saya ke rumah kamu ye & follow juga :)



17 comments:

Zefa NorAsmara said...

Ni hotel atas air yg kat PD tu ke? Yg ada private pool tu ye?

ieda said...

waaaaaaaaaa dah rasa akak lak ngantuk nie huhuhuh

i really2 need rest !!!!

Cik Kamoo said...

cam best je tgk pic katil2 tu....sedapnye dapat tdo!

AdaM Hawa said...

mau x nak bangun.. golek-golek di atas katil empuk.. hehehe

Edy Zaidi said...

kat tgh3 tu lubang apa?lubang tuk "ekk ekk" ke?hehe....

CikPuanHaLia said...

Bestnyer bercutiiiii....

wahida said...

kelakar baca komen edy zaidi...ekekek...

Nazayiena said...

bestnya bercuti.......

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...bestnya kalau dapat tdo ni.. mau lena selena lenanya.. hehhee

Alin Marlini said...

cantik n nmpk selesa..syoknyer tidooo

ct rahani said...

happy holiday sis.. klu sy pun sure tido x mo bangun2.. kekeke..

MamaEma said...

wow, sampai dua katil tu

Kancil 8349 said...

cantik design dalam bilik nie...

msredcheesecake said...

Cuti lagi.... Time cuti mmg malas nk wat pepe kan? Kalau bule nk enjoy jer...

♥ Wina ♥ said...

oh yang nie xde private pool kan dear??

hari tu masa nak book kat cuti.my pun nak amik yang ni...hurmmm x pe xpe masih dalam 'list' insyallah :-)

Pok Amai-Amai said...

Wah! Cuti ke? Err, jgn susah ati klu badan tak renti2 nek. Tu tandanya girang tu. Hahahaha! Tumpang hepi!

Hanis Azla said...

bestnya tempat tu izwa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang