thumbnail

Friday, April 06, 2012

Errr......korang...


Err....korang...ye la korang la...kawan baru ku..
Korang follow saya ye?TQ tapi kaaannn bagi la balik back link..huhuhuu..senang saya nak jejak balik ke rumah korang..heehehehehe..sape yg ade link tu saya dah ke sana & follow balik tapi pada yang takde link tu mcm mane saya nak pegi rumah..sobsobsob....

Seronok beblog sebab makin hari makin meriah..maka makin hari makin kurang la M tu...(sgttt la kurang..huhuhuuu..padahaaaal..mcm blog glemor pulak kan..kelas mak!hahhahaha...berangan lebih nie....)

Err...bagi ye..tinggalkan ye...senang nak kejor yop!
Errrr....Pinky Momma follow saya?Terkezutt okey....fengsan kejap masa baca komen smlm!


nota kaki : esok mau ke Segamat hadiri kenduri & mlm ade dinner di KL..

27 comments:

Aju Mohit said...

betul betul betul...hehehe

Kakzakie said...

Kakak pun ada masalah ini Izwa. At least kalau drop few words dlm komen pun kita boleh follow them back...

AdaM Hawa said...

memang kan.. ada yg x bagi link.. baru nak berkawan.. tapi x de link.. cam ne nak berkawan.. :(

azam said...

best la ada dinner

Hanis Azla said...

betullah.. bila takde link kita tak dapat nak jejak balik.. sgt sedih dan rasa tak best..

fiza said...

Best kan bila pengikut bertambah. Tapi tu lah...kekadang memang tak der back link, susah nak follow balik.

Anum said...

upin ipin kata
betul, betul

♥ Wina ♥ said...

belog popular :-)

Eye_nee said...

betul sis....tak tinggalkan link tinggalkan komen sikitttt pun jd lah...boleh Follow semula...

wahida said...

aku kerap alami masalah ni....susah nak follow balik sbb takde link, jgn anggap aku sombong sudah la...huhu...

CikPuanHaLia said...

Izwa g kak Ida kawen eh? Akak bru dpt kad jemputan dia pagi ni..huhu
HArap2 dapat pegi. Kalau tak sampaikan salam kt dia eh. Tahniah utk dia.

pena rozie said...

Suka berblog dari ber FB...

Rahmah Ram Ram said...

setuju jugak!!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

yg xbg link tu nk wat cm ne lg kn.. xdpt la nk feedback :)

ieda said...

aah bila tak der link tuu cam pelik je
macam mana mereka masuk dan follow erkkk .. hurmmm ;)

Pok Amai-Amai said...

Eh, sy pun ade mslh mcm tu. Sian diorang. Sy tak dpt nak jejak blk blog diorang! Huhuhuhu!

Alin Marlini said...

selalu gak kena camtu...kesian..mesti drg ingat kita tak cari dorang balikkan...

MamaEma said...

kalau pakai yang baru kena tekan about..kadang-kadang ada link blog mereka...pinky momma dah kembali...suka baca blog dia..

Syira Qahira said...

selamat malam...

kalau x de link mmg payah nak jejak balik. myb beliau lupa nak masukkan link blog beliau tu kot.

Zana Adieyza said...

kdg2 risau bila org dh follow & tinggalkan komen tp kita x berjaya nak jejak blog diaorang sbb x de link kan...

blog ni glamour apa.. zana suka!!

Cik Rose Cute said...

selalu jugak cam tue...dorang tak tinggalkan link...hehehe

anisalya said...

mmg tul tu. ada yg tak ada link. kdg2 ssh nak jejak balik.

LYAfrina said...

lps ni kna rajin2 update sokmo.. :-)

Diana @ bilakukatacinta said...

dah semakin glamer tu nmpaknya...

ashra said...

Uhukkk..
Saya tak lupakan kamu jugak..
Cuma masih kabut2 dgn anak2 kt umah

Sekali dpt terjah,terus khatamkan update yg tertinggal.hehe

IntaNBerliaN said...

a'aa kalu xda backlink mmg susah nk follow balik kn..

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

salam sis...sorry ek,sy daa polow sis dr khamis lepas...ni link sy...jemput jengguk belog sy yg tak seberapa...huhu...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang