thumbnail

Thursday, April 05, 2012

Grand Lexis Port Dickson - Part 3


Koraaaaaaaaaaaaangg kan kalo ckp aksi atas katil laju jek ye!
Iskk isskk..blog ai suci murni okey!Hahahahaa....

Ye la ye la..cuci la mata korang....



Ni la aksi wajid yg digelar oleh kawan kat fb sana..check in je hotel mesti ade gambar atas katil jadi tiap kali check ini diaorg tanye mane gambar wajib?mane gambar aksi wajib?
Sory takde gambar seksi!Frust ke?Hihiihiiiii......


Okey..tengok pulok la aksi anak anak yang berani sungguh ni!




Tengok gambar ke-2 tu..tertulis 4 kaki dalam pool tu tapi anak-anak belasah jek siap lompat dari tepi!Dulu jerit-jerit gak takut lemas ke ape sekarang ni lantak ko la nak asalkan korang berani & happy sudah!

Err..part yg paling best keluar masuk ke bilik hotel tu buggy yang tolong amik & hantar!
Pendek kata ko pegi breakfast balik tu ko takyah bakar lemak ko tu!Hehehee...best!

Arrgghh..benci gambar muka dekat-dekat!Huduh!


Eh eh..kejap lagi saya buat sinopsis & review ek sebab ramai jugak yang tanye pasal harga & food dia.
Okey dah bleh rehat dari berjln or bercuti!Fuuuhh...start balik bln 6,7 & 8 nanti..heheheeee....


nota kaki : hati berbunga-bunga nie...hehehee..~~

53 comments:

Anum said...

wow
hapy family sis

azam said...

nice...seronoknya...dah lama tak bercuti

wardah @ fie shah said...

Best. Cepat review. Hehehe

Kakzakie said...

Ada safety tak apa anak-anak nak melompat ke apa dlm pool tu. Mereka mesti suka mandi tak ada org lain kacau...

Liyana said...

bestnye.. cpt2 review ek :)

Elih Japahar said...

wah! untung ada keluarga bahagia mcm ni..suka tgok anak2 comel tu ^_^

Aju Mohit said...

bestnya!!!

IntaNBerliaN said...

pool tu nampak mcm sgt2 best.. rasa mcm nk join sekali hehheh

nur anis said...

rasa nak join duduk dalam pool tu..bestnya....

♥ Wina ♥ said...

nanti nak cuba try lah aksi wajib atas katil nie tapi harap² anak² ku bg kerjasama macam anak² mu jugak yg sgt² photogenic :-)

SumeSakan said...

bestnya tengok depa...

pool tu geram sekali..dan2 rasa nak g bercuti...

Fitri Senin said...

Cpt nk tggu next entry ni!!

wahida said...

oh...rindu PD....

fiza said...

Cepat review...tak sabo nih ☺☺

Pok Amai-Amai said...

X sbr nak tgu entri review. Eh, ctklah gamba dekat2. Apelah Izwa nie...hahahah!

jedi said...

wah...best la tempat dia...

Rinna said...

Wow bestnyaa gi PD.. Cantik plak hotelnya.. :)

mama aleen said...

best gila ni..
syahmi putih gila..

:)

AdaM Hawa said...

adehhh.. sonoknya la hai.. dgn bilik dan suasana kat situ.. tertarik!

PinKy MoMMa said...

salam kenal ..uols, ur 632 follower ;)

geramnyer tengok kecomelan anak anak kamu huhu..oo i letak blog ni dalam my bloglist..suka!

mamyharraz said...

cantik sgt hotel nih.berbaloi dgn harganya kan ;)

ieda said...

wah2 akk yg tgk punn berbunga2 dikk
bukan main budak2 tuu
berani tuuu ;)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

happy family kak.. xsabar lak nk ada family sndiri :)

MamaEma said...

bestnya..tepi bilik ada pol kecil...anak-anak pasti teruja

:: Mrs.Eady :: said...

@Anum alhamdulillah anum..tq dik :)

:: Mrs.Eady :: said...

@azam saya dh rehat dah..lepas ni tade cuti mane mane dah..hehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

@wardah @ fie shah ok ok :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie abah dia la tggu..heheheh...

:: Mrs.Eady :: said...

@Liyana ok ok...heehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

@Elih Japahar alhamdulillah..buat mase ni masih lagi bertahan kami nie..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@Aju Mohit mmg sgt best!!

:: Mrs.Eady :: said...

@IntaNBerliaN mmg sgt sgt best..huhuhuu..

:: Mrs.Eady :: said...

@nur anis best dik..sgt best!

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ heeheh..ini train dari kecik nie..hehehee...

:: Mrs.Eady :: said...

@SumeSakan diaorg happy tak terkata :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Fitri Senin okey okey!

:: Mrs.Eady :: said...

@wahida pegi nok jgn tak pegi..

:: Mrs.Eady :: said...

@fiza okey kak okey :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Pok Amai-Amai cantik...fengsan!

:: Mrs.Eady :: said...

@jedi sgt best okey!sgt sgt best..hehehee..

:: Mrs.Eady :: said...

@Rinna mmg best la hotel ni..heehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@mama aleen syahmi tepung gomak!

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa serius mmg seronok la kat situ..

:: Mrs.Eady :: said...

@PinKy MoMMa pinky mommy follow?!fengsan okey!

:: Mrs.Eady :: said...

@mamyharraz serius mmg sgt sgt berbaloiii..

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda hati dah jadi taman bunga nni kak..ehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine tunggu kamu pun akan rasa mcm nie :)

:: Mrs.Eady :: said...

@MamaEma mak ayah pun teruja!hahahaa..

ct rahani said...

beshnya mandi pool.. klu sy pun harus terjun pool dulu.. ekeke..

Fabulous Me said...

Comel2 nye anak awak.. :)

Zana Adieyza said...

seronoknya bawak family bercuti kan.. quality time sgt2!!

anisalya said...

ada pic wajib bila masuk bilik hotel ek? hehehe...

ashra said...

Sgt impi nk ke sini.
Tapi tatau la bila rezkinya..uhukkk..

Jeles! Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang