thumbnail

Wednesday, April 25, 2012

Jom Join Bloglist Sahabat Hackers



Nak komen ape ek?Ooooo...ade ade nak komen!
Rasa nyer pakai background gambar harimau malaya tu lagi cun kot!Hahaha..sory la Hackers blog ko mmg dah okey sebab tu setiap hari mesti wajib pegi sana & baca but tak tinggalkan komen pun..tak tau kenapa!Yang penting blog ko mmg best antara yg best-best!


Korang kalo nak join klik kat link gmbr tuh...Tarikh tutup?
Ntahhh..ikut suka dia nak tutup bila jadi korang jgn lambat okey!

8 comments:

wahida said...

rajin betul join segmen...

ieda said...

aah rajin tul izwa joint
akk nie tgh cari mood ! ekekek

Hanis Azla said...

jom..jom..jom.. he..he..

Hackers said...

thanks kak sebab join...tak komen tak pe janji singgah..hehhe

Ati Masrif said...

semenjak lappy rosak ni
nk buat n3 pun payah..huhu

Kancil 8349 said...

selamat bersegmen

jom singgah baca

http://kancil8349.blogspot.com/2012/04/jawapan-wordless-wednesday-35.html

Edy Zaidi said...

kalau join nnt blog kene hack x?hehe

ashra said...

Hehe..rajin izwa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang