thumbnail

Friday, April 27, 2012

Pameran Buku PWTC




Pegi sini ade 2 tujuan je : 


1. Nak jumpa kak Melur Jelita

Tapi punyer la ramai org nak amik sain & bergambar dgn kak Melur Jelita sampaikan kak Melur tak sedar saya bersalam dgn dia..hehehee..



2. Nak cari buku utk Syahmi sebagai hadiah dia dah habis buku silibis sekolah dia awal dari yg ditetapkan cikgu.Syahmi ckp "mama cikgu zuna ckp abg pandai.." hehehe..ye abg mmg bijak!

Legaaaa dapat kamus utk Syahmi yang di cari-cari!Kamus bahasa melayu + bahasa inggeris + bahasa arab berserta suku kata sebutan bahasa arab.Syahmi dah start belajar kat sekolah bahasa ni jadi kat rumah kami kene mengajar juga...eh silap kat rumah kene la abah dia ajar jugak utk lebih memahirkan pembacaan dia.Mama tak boleh mengajar sebab garang mcm singa!Hahahaha..jujur okey!

Murahhh.....kamus tu RM11 je dan 5 buku lagi tu RM10 ajekk...rasa mcm nak tapaw semua buku je!Fuuuhh.....gerammmm tgk buku!




nota kaki : nape org tak ramai kat pesta buku ye??dah tak suka membaca buku ke??

17 comments:

Masz Sidek said...

best nye dpt pergi ke persta buku...

sy dok jauh kat kuching... memang jeless dan geram sbb tak pernah pergi... huhuhuhu ;'(
memang teringin nak ke pesta buku...

Rahmah Ram Ram said...

Dah sampai awak ke PWTC ye Izwa...arghhh...jumpa dengan kak melur bestnya...ASST memang best.

kakchik@ella said...

MC pun teringin nak jumpa kat Melur Jelita.

Syazwan Che Deraman said...

tak berkesempatan ke sana.

garang mama ni.

syahmi pandai.!

Asyifa Mustaffa said...

nak pegiiiiiiiiii.....msti best kan ?
tp tula...x tau nak pgi bila....tp msti nak pgi !!!!

ieda said...

biasanya kalau ke pesta buku nie sure cari novel kan ..
ohhh novelist terkenal ke kak jelita tuu :)

angahMia said...

hai kak! sy pegi gak rehat td,hmm rugi xpasan akak..selalu baca blog akak..hmm selamat berkenalan..

mama aleen said...

izwa.. sebab orang ke SOGO.. huhu
sebab tu takda orang kat pwtc.. termasuk la i.. huhu

ikatankasihku said...

memang geram tgk murah2 mcm ni ek...semua nyer nak beli..hihihi

Kathy Tuah said...

akan ke sana 1/5 ni..insyaAllah :)

Iffah Afeefah said...

Mls mngenangkan jem

Alin Marlini said...

kaki ni pun terkinja2 nak ke sana..

Edy Zaidi said...

nak pergi jugak...tp weekend xsempat nak g sebab ada class...nak g weekdays...kurang sikit umat manusia kan..hehe

ஜ miss klanika ஜ said...

last time gi pesta buku time kecik . huhu

Hanif Idrus said...

Kalu biniaku jumpa Kak Melur ni mesti mesti sign ni...

♥ Wina ♥ said...

seriously, saya x berapa minat membaca uhuhuhuuuu

wahida said...

ko beli buku apa utk ko sendiri nok?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang