thumbnail

Thursday, April 12, 2012

Rezeki Dari Maxis


Baru je buat entry lepas psl simcard yg telah ku guna selama 10 tahun..alih-alih ptg tu dapat call dari Maxis nak offer modem internet percuma tanpa perlu membuat ape-ape bayaran kecuali RM70 setiap bulan & it is unlimited okey penggunaan nyer...
Dipilih kerana ku adalah antara pengguna yang terlama menggunakan no Maxis...weehhuuu 10 tahun kooo....kan dah kata rezeki kita semua Allah SWT yang tentu kan :)

Inilah dia!


Dikurier terus ke tangan ku di tingkat 21 ni ha..(cepat pulak ye ko hantar..kate hari jumaat..isshh...) tapi masalah skrg ni kat rumah dah ade internet en.suami tu ha...dia pakai P1.Errmm....canne tuh?Tapi Maxis ckp ini modem dia the latest & terlaju...ntah ler mak tak peduli pun semua tu sb hp sendiri pun ade internet dah!Hehehhe..isshhh....canne ni?

Yang paling best dia bagi try 10 hari dulu if tak nak bleh stop biler-biler mase tanpa ade denda...(kalo ade aku pegi bakar Maxis Tower tuh!**hahahaha.....tipu jek...mampus aku kene saman kang!) dan yang paling penting dia ckp 5 bln pertama dapat rebet RM10 so byr RM60 je.

En.suami ckp try dulu if okey dari P1 kiter stopkan P1 tu tapi ku rasa P1 tu dah cun cun dah!Laju & takde masalah pun dan yang penting P1 tu en.suami yang bayar!Hahaha...tu tujuan sebenar nyer..hehehee..(bocor rahsia tau dah la en.suami selalu skodeng sini tau!thihihiii....I lap u abg...ngeee...)


Okey okey...balik kiter cuba la ye..laju tak laju ke kura kura ke siput sedut ke..kiter tggu je la!


nota kaki : nak bln 6 & 7 dtg segeraaa...plisss.....!!

17 comments:

azam said...

laju ke tak ni??

Hanis Azla said...

wah.. rezeki lagi.. tumpang seronok akak dgr dengan kemurahan rezeki izwa.. Alhamdulillah.. wah.. tak sabar nak tggu bulan 6 bulan 7 tu.. nak ke mana agaknya yer? akak pulak tak sabar nak tggu bulan 5.. dah termimpi2 dah ni.. he..he..

wahida said...

wah...rezeki lagi nampaknya...tumpang hepi beb aku dgr ni...

ieda said...

syukurrrrrrrrrrrrr rejeki ..
hurmmmm cam nooo tuu P1 adoo maxis punn adooo .. kasi akk lahh ekekek :)

Rahmah Ram Ram said...

alhamdulillah rezeki..tanpa disangka-sangka. Cuba dulu...nanti khabarkan kelajuannya ye....

Aju Mohit said...

Bestnya noks!! Tahniah ek, bestnya!!!

Pok Amai-Amai said...

Wow! Murah rezeki....

ct rahani said...

Alhamdulillah rezeki namanya.. klu xnak pass sini.. hahaha..

Rinna said...

Kalau laju apa salahnya cuba..kan.. :)

Kathy Tuah said...

wah, rezeki tu..alhamdulillah ^^

P1 laju erk?

-gedek! said...

jeles OK!?

anisalya said...

tak sabar nak bercuti ye?

Golden Rose said...

Alhamdulillah...rezeki tu...hmm celcom takde ke gift for loyal cust mcm sha ni

iedchan said...

wahh beshnye...laju tak..heheh..sy baru je tuka ke celcom..mmg tak dapek la..:P

MamaEma said...

so, dah cuba ke belum?

Fabulous Me said...

wah syiok!!! rse nye cam laju je dr p1.. nnti cite kt kami nohh

Prettywrite said...

Woah..alhamdulillah sampai tak tahu nak guna yang mana kan..buat gvaway la kak tak aci ker?ahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang