thumbnail

Friday, April 13, 2012

~ Si Jantung Hati ~


Syahmi Irsyad & Sufiya Irdina


Semoga terus membesar menjadi anak yang mendengar kata,terus membesar sihat & ceria dan semoga sentiasa dibawah lindungan Allah SWT,amin...

Penceria hari ku,penawar hariku juga penghuru-hara hariku..hihihiii..
Kasih sayang mama & abah tidak terkira bilangannya utk abang & adik...



nota kaki : rasa dah tak nak tambah dah...tapi kalau TERada kami terima je :)

31 comments:

mama aleen said...

salam.. hehe sama la.. kalau nak tambah pun tunggu ada bibik huhu

Kakzakie said...

Sayangnya comel-comel macam ni kenapalah tak nak tambah... org yg tak ada kalau boleh nak sangat tau Izwa..

Kakak suka N3 ada gambar anak-anak macam ini..:)

Lady Rina said...

dah ada sepasang mcm dah lega sikit...kalau nak termenambah pun apa salahnya kann...comel2 belaka budak berdua tu...:)

fiza said...

Tomeiiii 2 beradik in. Anak2 is the best medicine.

Aju Mohit said...

comelnya, kalau ada new baby alhamdulillah, tak cukup 2 orang je izwa ehehehe

anisalya said...

comel dua beradik ni. kalau ada, ada la. kalau takde tu takpe la.

mamyharraz said...

comelnya dua beradik ni.
samalah kita..kalau ada Alhamdulillah,kalau tak ada redha je..

azam said...

dah besar ni......baby?

hehehe

Mrs Lurve said...

kalo TER...
terima ja, manala tau rezeki lbh masyuk ag pas nie..insyaAllah

wahida said...

aku pulak sekejap nak tambah, sekejap tak nak tambah, sekejap nak, sekejap tak nak, abis, camno?

Golden Rose said...

ameen...

ieda said...

aminnnnnnnnn
kejap je masa mereka membesar kan ;)

Hanis Azla said...

dua beradik yg sangat comel.. teringat waktu jumpa mereka last time..

Sherwiena Muzzawer said...

comelnye 2 beradik ni..comel sangat-sangat!

Alin Marlini said...

muda-mudahan dimakbulkan doa ibunya. Amin

Anum said...

comelnya sis

Rahmah Ram Ram said...

Insyallah semoga menjadi kenyataan...kalau kita tak nak mesti ada punya....tapi kalau kita berkehendakkan sangata..insyaallah berkat doa Allah akan memakbulkannya...sabar ok Izwa...comel budak-budak berdua tu.

Qhaifa Nur said...

anak pengikat kasih...
lagi ramai lagi meriah tau...pening2 sikit biasalah tuh...

mudah-mudahan ada rezki...

ct rahani said...

amin.. dua2 comel!

msredcheesecake said...

alalaaa comey, hensem, kiut, sweet.... sumer lah....

MamaEma said...

itulah, cukup dah dua rasanya bila ada lelaki dan perempuan..tapi kalau diberi rezeki...ALhamdulillah..tambah zuriat lagi

eB ezrin said...

betol nih x nk tmbh dh? jeng3 :)

♥ Wina ♥ said...

comel secomel comelnya :-)

my husband nak tambah, ai x nak *pengsannnn*

Fabulous Me said...

sweeeeeeeeeeeet sgt sgt muke abg and adik.. hope ade yg no 3,4,5,6 ke? ;)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

comel2 belaka

Tina Othman said...

comel comel, takpe kalau ada rezeki lg, alhamdulilah

ikatankasihku said...

sempurna hidup dah ada sepasang..complete pakej..tapi klu ada lg sorang lagi, makin berseri....mesti kakak n abg sygkan baby kecik nanti, klu ter ada..hihihi

Kancil 8349 said...

comelnya

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

comelnye anak2 akk.. xde perancangan nk tambh 2 or 3 org lg ke kak.. haha

SumeSakan said...

terada yg x tahan tuh...tp tu lah kan bila dah lama x pegang baby nih rasa rindu plak...padahal anak baru setahun 3 bulan nih...rindu dah dtg blk...ekekek

ashra said...

Seronok kan..rasa bahagia walaupun huru hara dibuatnya kita mereka ni..
Comei la gambo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang