thumbnail

Friday, April 20, 2012

Sibuk Menggoogle!


Tengah menggila menggoogle tempat yang bakal kami pegi bulan 7 nanti...(okey serius tak sabar!)
Tengah mengira-ngira budget yang perlu dibahagi-bahagikan utk ke tempat-tempat berikut..

Juga sedang menggila sebab jaga kaunter hari nie..(hahahaa..asal jaga kaunter je jadi gila!)
Errr...koyakkan kalender terus ke bulan 6 & 7 boleh tak?!
Vavavavava....orang yg excited lebih mcm nie la!




nota kaki : errrr....bwk anak kecik ke USS best tak? (tetibe rasa mcm nk pegi USS pun ade gak ni!)

23 comments:

Anum said...

hahahahha
seronoknya sis

mama aleen said...

mestilah best.. yg penting bawak stroler kecik kot2 anak tak larat jalan.. hehe
awak pegi dulu pastu cerita kat saya ok.. :)

Kakzakie said...

Hihi... koyakkan kalendar memang boleh tapi tetap tak dapat pergi lagi adik ooiii...:)

azam said...

:) hehehe.....budget berapa ni??

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah bestnye.. org banyak duit la kt kn.. hehe

Kathy Tuah said...

wah, nak pegi mana ni?

are_lin@yu said...

wahh beznya nak g bercuti ke mana tu..hehe

Hanis Azla said...

he..he.. akak pun rasa nak koyak kalendar bulan 4 ni... ha..ha.. wah, izwa nak ke uss ke? seronoknya.. klu bawak anak kecil ok aje.. cuma ada certain ride yg happening anak2 kecil mmg tak boleh join.. so kena take turnlah.. tp suasananya saja sudah menyeronokkan.. so redah aje dgn anak kecil tu izwa..

Asyifa Mustaffa said...

amboi ! siap nak koyak kalender tu...excited benor gamaknya...!!! nak tanya...nak kemana tu..? share le skit....hehe...

♥ Wina ♥ said...

vavavavavaaa koyaklah kalendar tu tapi besok pagi buka mata tetap 21hb April :-)

Eye_nee said...

Ambaoi kepala dia duk ingat CUTI2 jer ni..keje kasi setel dulu naaaa...sabaq chekkk oiiii.....

Mrs Lurve said...

wahh...cuti sj. bestnya

Aju Mohit said...

wah bestnya asyik cuti2 mesia je izwa ni

aizamia3 said...

wah.. seronoknya..
ai pulak akan jadi surirumah sepenuh masa selama 3 bulan.. wah lamanya ai akan bercuti kali ni.. hikhikhik..

Pok Amai-Amai said...

Bwk je...

=D

SumeSakan said...

wahhh asyik cuti aje....jeles nih...ikut bleh?kekekeke...ayat x maulu...

azam said...

dah jumpa ke??...hehehe

MamaEma said...

nak pergi ke mana tu... ema tahun ni dah habis dah jalan..tgg next year jer..hehehe

Kancil 8349 said...

wah...dah merancang...bila nak datang ke sabah

Kancil 8349 said...

Selamat berhujung minggu

Hanif Idrus said...

ni mesti plan jalan2 jauh punya ini...hehehehe

azam said...

:) seronok

Alin Marlini said...

Kata adik, ada certain tmpt kat USS kena ukur ketinggian kanak2 untuk masuk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang