thumbnail

Thursday, April 19, 2012

To Do List Dalam Kepala!


1. Tengah cari tempat nak bercuti dgn abah semasa ibu bercuti di Langkawi dgn kwn-kwn dia.

2. atau nak cari tempat mkn yg best sekira nyer tak jadi bercuti dgn abah!Kite pegi mkn je la ye bah kalo tak jadi pegi jln!Hehehehe..

3. tgh cuci mata mencari baju berwarna biru pink utk kami sekeluarga nak guna di dinner next month...(kalo ade link sila bagi tau ai okey...laju nnti ai terjah!)

4. tengah cari tempat bercuti yg best utk sambut anniversary bln 6 nanti..

5. tengah berkira nak cuti bila nak buat pasport kami sekeluarga..(err..sekali baru tau sabtu boleh buat pasport daaaa!) - okey setel hal bercuti utk bln 7 nanti!

6. nak tengok wayang!Dengar dengar Battleship best giler betul ke??err...tapi budak boleh bawak masuk tak?

7. tengah meraban dgn bdk-bdk office yg nak buat trip pegi ke Bandung secara solo..anak-anak laki tinggal okey!(mcm la en.suami tu bagi..errkkss....)

8. nak belanja en.suami kat Tony Roma's tapi dia mintak burger bakar rawang jek!Mcm mane nie....?Upah orang beratur bleh tak?Hahahahaa...

Errr...ade lagi ni tapi ntah lupa la..bnyk benda ni!


nota kaki : alhamdulillah murah rezeki kami lately nie...nak share dgn ibu,abah & adik beradik :)

21 comments:

Cikpuan rara said...

chaiyok2.moga2 jumpa sume hajat2 tu =)

♥ Wina ♥ said...

banyaknye to do...

sila garu kepala :-)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah... banyak nye yang dirancang.. hope sume akan tercapai ye kak :)

Anum said...

banyak nie sis
tapi yang pertama best

Rahmah Ram Ram said...

banyak betul to do list....hehehehe

IDAZS said...

semoga impian tercapai. Amin
teringin juga nak mkn burger rawang, tp bila teringat beratur terus cancel. jadi tunggu perut ai muncit baru nak pegi. hihihihhi

oh ya, Tony romas ada lunch set, lagi murah dan berbaloi2..tapi weekday la. selalu ai berdating ke situ. hohohohohoh

Sidratul Muntaha said...

rawangh burger ade kelonggaran klu bwk family
cer try tepon
kat fb ade pages depa

PinKy MoMMa said...

uihhh aihhh berjelaaaanye planning dia hehe..insyaAllah..yakin boleh!

kami nak pi bandung bulan 6 ni tp terpksa cancel kot sbb baru nak start bisnez hukhukhuk

Golden Rose said...

byknya to do list but bagusla at least dpt merancang awal2

Asyifa Mustaffa said...

wah..! bnyknya list..kbnykannya planning nak bejln ye...insyallah..mudah mudahan tercapai semuanya...:)

azam said...

selamat berjaya ye.....Insyaallah

Mimie_Zatun said...

Family trip ni menyeronokkan..
Nnt update story cuti2 tau..
(^_^)

Mohd Billy said...

buat satu2 hehe

Hanif Idrus said...

Yang pasti no 6...budak tak ler tengok PS13..ke atas

Syira Qahira said...

salam

semua hajat yang berada dalam list didoakan akan menjadi impian ;)

Tina Othman said...

bestnya nak pergi holiday =)

Aju Mohit said...

byknya menda nak buat, kene tambah lagi satu tu, blanje aju makan jugak hehehhee

Alin Marlini said...

semuanya perlu duit kan...pun tgh berkira2 nak bercuti..

MamaEma said...

muga semuanya terlaksana

Fabulous Me said...

Best2 belakaaaa.. Semoga dipermudahkan semuanya.. :))

mrs puex said...

hihihi...bab cri link baju biru pink tu klo jumpe roger2 mak yee..mak nk cri jubah jek sbb perut nih membesar bagai johan dah..hihihi...:D

x saba nak jumpe nantu nnti kt sane...hahahaha:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang