thumbnail

Friday, May 18, 2012

Aku Pun Tak Paham Lah!!


Aku sangat sangat tak paham laaaa...!
Dari pagi nak komen pun tak boleh!Nak balas komen pun tak boleh!Nak upload gambar pun tak boleh!
Ape cerrrr ni...?Ape ke hal nyer nih..?

Tensi la mak mcm nih!

Eh hilang tensi (tension!) tetibe biler buka web Jabatan Imigresen tadi tertulis kat situ sabtu & ahad ni seluruh cawangan di M'sia ditutup sebab diaorg dalam proses menaikkan taraf sistem diaorg.Fuuuhhh....lega mak!Alhamdulillah....sempat la muka Syahmi nak baik!Hehehehe...

Errr..korg...tak dapek la nak komen kat umh korang hari nie...hanya mampu lalu je haa!
Baru ingat nak kongsi gambar photoshoot hari tu sb cd nyer baru je sampai..takpe lah insya Allah isnin ni la saya update.(tetibe perasan mcm retis plak...mcm la korg nk tgk gmbr tuh!hihihi...)


nota kaki : esok harap-harap dapat duduk rumah!lama tak lepak kat umh ni....

16 comments:

Masz Sidek said...

testing2... try komen... hehehehe

sy try upload gambar... pagi tadik ok jer... petang ni tba2 tak dpt... ;(
huhuhuhu.... dah la line internet slow macam siput... ;'(

Asyifa Mustaffa said...

blom buat n3...x tau lgi cmne...
ok skang nak buat n3...hehe...

mrs puex said...

x paham jugak fb notification x kluar kt bb ai..senyap sunyi dah 2 hari dah..

♥ Wina ♥ said...

ai nak tengok gambar!!

hujung minggu x dapat duduk rumah sbb berkampung di hospital..

angahMia said...

xsabar nk tgk gambar :)

ct rahani said...

happy weekend sis.. blog sy okeh jer.. :)

Mrs. Norrie said...

nak masuk umah u pun banyak cobaan...kejap2 boleh...kejap hang...hehehhe

Nazayiena said...

Hepi weekend Azwa....

Eye_nee said...

Akk nyer blog takder apa2 pun..sbb traffic tak tinggi kut....hepi wiken sis...

Rinna said...

So far tak de masalah plak.. okey jerk.. upload foto.. :) Happy weekend.. :)

ieda said...

adakalanya blog buaf perangai dik, akk kdg tuurehresh banyak kali baru boleh huhuh

akkari minggu duknumah aje, jrg jalan, kalau jalan nak duit gak huhuhu, mx lehh lahh

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ok jer.. :D

aizamia3 said...

semalam ada masa boleh reply komen, ada masa takleh, internet macam slow pulak semalam..

eda_ej said...

same la.. eda pon kadang tu malas.. tuleh je pas tu dah tinggal cam tu.. huhuhu...

ERYZA said...

salam perkenalan,
kita follow sini

ashra said...

Hehehe..blog mogok..nak rehat kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang