thumbnail

Monday, May 14, 2012

American Breakfast!


Phieww..isnin?huaargghh....menguap lagi!Hehehehe..mengantukkkk sb smlm layan bola sampai pkl 1 pagi teman cik abg kate nyer!Hihiiii...

Err....nak citer psl kami pegi sarap (sarapan) kat Wangsa Walk sabtu lepas konon-konon mencari lagi baju untuk dinner tuh..(derr...ntah berapa kali dah beli baju!)
Tempat ni kami main terjah je sb waktu tu baru pukul 9.30 pagi..so masuk je kat kedai mane yg dah buka!Boleh gituuuu....?Buleh aje!

Austin Chase

Menu yg huduh menunjukkan penggunaan tahap maksimum okey!

Lazat?

Harga?Hah?Hah?

Kek nampak menarik dgn harga nyer sepotong RM14.90..berani?

Kopi!Sedapppp dan buleh refill tau!

Ibu punyer..

Saya punyer..yummmeehh...

Cik abg syg punyer..nyummm nyummm...

Anak-anak punyer..

Deco yang aman

Nice...kan?

Jujur ckp kalau saya memang tak masuk la sini..hehehe..baik pegi mamak mintak roti canai banjir lagi sedap kene pulak nescafe tarikkk!Perrgghh....tak hengat koooo...!
Tapi disebabkan keluar dgn ibu ni kebanyakkan nyer kami ikut selera dia lagipun ibu ni jenis tak suka mkn kat tempat org yg ramai..hehehe...ikut kater mak la konon nyer nih!

Total tak tahu sebab bkn kami yang bayar!Lunch tu kami makan Nando's pulak....yupp itu memang feveret kami sepanjang zaman!Terbaeeekkkk...



nota kaki : err..tgn gatal je nak klik AirAsia Promo tapi kene abiskan perancangan thn ni dulu!Haiisshh...arrgghh...tgn gatal laaaa.....mcm mane ni??

22 comments:

Aju Mohit said...

Nice breakfast! Amboi cuti2 sakan ye

♥ Wina ♥ said...

scrambled egg..my fav!!

amirfarina said...

hamboi ko kak..kemain lagi ye =)

mama aleen said...

customer pertama di pagi hari.. hehe

mama aleen said...

customer pertama di pagi hari.. hehe

Rahmah Ram Ram said...

erm..menyelerakan!

Tina Othman said...

wah

MamaEma said...

demi ibu...hehehe

AdaM Hawa said...

best la tempat ni.. mesti mahal..

mrs puex said...

tgn gatal nak updet psl dinner aritu tp external hdd tggl kat umah la plak..sadis btoll..huhuhu...

yg penting ai ade snap pic anda tgh amek lucky draw..hehehhe..jln laju kemainn..:D

LYAfrina said...

sedapnyer..breakfast simple..suka mkn tlur hancur..biasa buat sndiri j

Eye_nee said...

Amboi Ibu.....tp Ibu dah suka kan sis...seronok juga sekali sekala tidak kene teh tarik dan roti canai mamak...

ieda said...

huwaaaaaaaaaaaa
mencik2 .. dah lapoor haaaaa huhuh

Kakzakie said...

Yg penting ibu suka dan lagipun bukan selalu ada peluang keluar dgn ibu...

Bitt (double IS) said...

nice place...tapi kalau kami pergi mcm gerun jek tengok anak2 order nanti...akekekkee

kayzie said...

Yummy...akak nk g mn tuk promo air asia tuh???Hehe

- dieyana - said...

adeh, mahal jugak, tak pe la, sesekali, bwk mak...(selalu lalu situ, nampak austin ni, tapi tak berani masuk, heheh)

aizamia3 said...

sesekali ikut selera mak takde salahnya walau regenya mahal pejamkan je mata.. hikhikhik..

Cik Ecah said...

woohaaa... very da western bekpesnyer heheheehh

Cik Anita said...

WEHHHUU.

nampak sedap tapi mahal niiii. Makan sekali sekala hokey la, kalau selalu memang pengsan! hee :p

ashra said...

Menarik....wangsa walk ek..jauh la plak pepagi nak cari bfast sampai ke sana..hehe..mau terkejar2 den nyiapkan anak..keke

Prettywrite said...

sedap2!klik jer kak..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang