thumbnail

Friday, May 04, 2012

Cadangan Yang Ditimbang Tara!


Taip..delete..taip..delete...haiisshh..mane idea nak bercerita ni??
Ayat pun tunggang langgang..then delete balik!

Sedang bercadang utk bercerita ke tidak...hurmm....timbang tara menampakkan dikedudukan yang agak selaras selurus batang kayu..huhuhuhu....taip lagi...delete balik!Fuuhh...susah nyer!
Diari milik peribadi tapi tatapan umum yang membuatkan ku terpaksa 'mengoyakkan' muka surat yang 'terlebih' peribadi itu!Benci sungguh laaaaaaa........

Kita taip cerita lain lah...esok bercadang nak ajak en.suami dating tgk The Avengers & bercadang nak belanja dia Tony Roma's atau Chili's,konon nak bayar hutang belanje makan mase birthday dia bulan Februari haritu yg masih tak tertebus lagi..hehehe..giler asyik tangguh tangguh hutang!

Sekarang ni ade 'sedikit' rezeki terlebih haruslah kiter tunaikan hutang itu sekaligus ku pun bleh la merasa makanan yg dikatakan sedap sgt nih!(Hahahaa...udah mcm ku yang nak melepaskan tekak sendiri yang tak reti paham erti diet!)..cisss.....tapi rasa mcm tak lepas je nak pegi sana setelah di'ceramah' psl halal haram juga status was-was disitu..huhuhu...

Hurrmmm...nampak gaya mcm kene tukar perancangan lain jek..kita makan Burger Bakar KLCC je la kalo mcm ni!Diyakini halal & sedapppp.....!!Errr....tapi sape yang sanggup beratur ni??

Yeaahh..jadi la entry caca merba yang sambil ku menaip ku berfikir benda lain dannnn sambil jari menaip benda lain!Hahaha..percayalah perempuan adalah seorg yang hebat ye tuan-tuan!



nota kaki : tetap nak pegi tgk wayang esok walau ape pun!

16 comments:

azam said...

:) jumpa di sana....kalau terjumpa tegur² ye

♥ Wina ♥ said...

pegi KLCC ke besok?? ingat nak pegi jugak :-)

Kathy Tuah said...

x penah lagi makan burger bakar :(

shaz said...

wahhhh bestnyer plan akk weekend ni.. life dpnuhi dgn bunga2 cinta jer rs..happening hihihihi..

mummY daniSha said...

napa?tony romas ngan chilis was2 ke?

Pok Amai-Amai said...

Was2 ke? Klu was2, toksah makan. Tp sy tak was2. Sy nak g makan. Hahahahah!

Anum said...

sedap burger bakar
cuma x larat nak beratur kan

AdaM Hawa said...

best²!

mama aleen said...

ada gak ke burger bakar kat klcc.. kat wangsa maju pun blum pegi lagi.. :)

IDAZS said...

esok nak g pasar penambang, beli seafood.
petang nak g jalan2 tapi tatau ke mana. kin OU/KLCC jugak. zarin nak topeng iron man. hahahahaha

Kakzakie said...

Bila duit dlm purse banyak mulalah macam-macam terfikir nak itu-ini ye...

Hanis Azla said...

teringat dgn mashed potato kat chilli's yg amat sedap smpkan ramai org dok kata the best in the world.. tp status halal di ragui ya skrg ni.. hmm terpaksalah melupakannya.. selamat berdating2 izwa..

ieda said...

betul tu dik
nak menulis walau luahan hati disini memang kena fikir masak2 .. huhuh risau org x suke

Rahmah Ram Ram said...

payah nak diet kalau cam gini...burger bakar dah teringat-ingat hihihi...beratur panjang tu...perrghhh!!

zehan said...

x pernah dgr burger bakar...
lebih sedap lg kot...

ashra said...

Lama tak dating dgn suami tgk wayang..sob sob

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang