thumbnail

Monday, May 28, 2012

Giler Jakun!


Sumpah jakun giler!
Giler tak jakunnnn umur dah nak masuk 30 thn baru nak ade benda nih!

PMA

Orang kampung gini la...!Jakun tak tentu pasal...hahahaha....

Meh cuci mata nak buangkan Monday Blues nih...errr..tak ler la blues sgt sejak bos cuti 2 bln ni!hihihihi....

My sweet sweet kids!

Senang giler nak tangkap gambar!1 2 3..sengih je terus!
Hehehee...dah biase la kate kan.



nota kaki : tak sabar nak tggu bln 7 okey..serius tak sabar!

56 comments:

lydzar said...

huhuhuh saya jugak yang belum ada benda alah ni. ntahbilantah nk buat :P

♥ Wina ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ Wina ♥ said...

ai punya passport rasanya dah expired dah pun..last pergi India atau Kuching tak ingat..balik kena check passport eheheheee

tapi kalau ai nak buat passport Kira & Syakil nanti, mesti jakun mcm Izwa jugak :-)

dua-beradik nie mmg sentiasa comel!!

Cikpuan rara said...

wahhh nk bejalan eh.

SYANI said...

Ok la tu.. ada jugak. Saya ni pun tak pernah ada lagi buku merah ni..

AdaM Hawa said...

nak kemana?? bestnya.. sy pun x de passport.. hehehe

pena rozie said...

PR pun tak de buku merah. huk3....

Mrs Lurve said...

alahai...jeles gila. asyik berjalan je kejenya huhuhu

Masz Sidek said...

hahaha... saya pun tak de bemda ni...
entah tahun berapa nak ada nanti... ;p

Kakzakie said...

Kalau duduk JB kena ada Izwa sebab S'pore seberang tambak je...

Adik fotogeniklah....

ieda said...

alah2 cute nyee pic mereka tuu .. geram tgk .. pandai senyum ! ..

haa nak kemana nie ?? jauh nie ekeke

IntaNBerliaN said...

sy lg sedih... blm ada pun lg... umo dh nk msk 30 gak ni.. hihii

eh, ke kta sbaye.. :-)

Rahmah Ram Ram said...

huk aloh!! cumelnya bebudak 2 orang tu kiut miut....

Apa pun selamat bercuti ye Izwa!

faiz fakhirin said...

nk merantau kemana tu...

Daddy Ziyyad said...

wakakakaka..Igt kan apabenda yg jakun nya tadi...

Make sure lepas ni rajin2 cop dalam buku merah tu tau

Cik Anita said...

tak jakun lah! hee. sebab saya pun x pernah ada benda alah ni. heee. nak kemana tu? wahh.. best lah kan

aizamia3 said...

kihkihkih.. agaknya kalau ai pun cenggitu agaknya.. maklumler belum pernah ada lagi..

Qhaifa Nur said...

kalau akak lagi jakun kot sebab tak ada lagi...

jauh nak pergi nih...

BERT said...

sy pon blom ada gak haha

Qaseh Qistina said...

kite rasa jakun jgk laa..xde jgk passport..haha..sama2 la jakun eh..tp kite lagi jakun yg amat la kot..ngeh ngeh

SumeSakan said...

Hahaha...saya x dak ag...jakun gak le nnt kot jwbnya...wahh bgusnya bbudak siap snyum time nak snap...jln ag nih..tergugat ss gini...hegege

ct rahani said...

sy pun belum ader.. plan nak buat jugak tahun nih.. ader rezeki leh gi honeymoon kt obesi next year.. hiks..

:: Mrs.Eady :: said...

@lydzar hihihi..jenuh tggu nak masuk 30 aru nak dpt benda nie..hehehe... :)

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ yang jakun sgt tuh gambapr pasport anak!heeheh..1st time la katekan amik gmbr mcm nih..hahaha..

:: Mrs.Eady :: said...

@Cikpuan rara yup..tak sabar nih :P

:: Mrs.Eady :: said...

@SYANI ni pun jenuh la menunggu..hehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa tggu bln 7 baru tau pegi mane..heheee..

:: Mrs.Eady :: said...

@pena rozie ohh..ramai lagi rupe nyer..hehee...ingt ku yg ketinggalan!

:: Mrs.Eady :: said...

@Mrs Lurve alololololo....

:: Mrs.Eady :: said...

@Masz Sidek hehehe..ni pun tak rancang nk dpt! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie tu yg untung org JB kan kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda diaorg pantang bergambar kak!lajuuuu je sengih!heheehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@IntaNBerliaN eh same baya! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Rahmah Ram Ram trime kasih akak!! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@faiz fakhirin mencari pengalaman..hehehe..tgguuuuu :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Daddy Ziyyad lepas ni siap laaa....asyik belek buku merah je nih!hahahaa..

:: Mrs.Eady :: said...

@Cik Anita terjakun pulak..hihihii..

:: Mrs.Eady :: said...

@aizamia3 iye lah!ni dah terjakun lah nih!hahahaa...

:: Mrs.Eady :: said...

@Qhaifa Nur tak jauhhh ehhh...

:: Mrs.Eady :: said...

@BERT oooo..ramai yg takdeb lagi....ingt saya sorg jek!hehehee...

:: Mrs.Eady :: said...

@Qaseh Qistina kehkehkeh...jakun acara beregu! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@SumeSakan diaorg hantu kamera!hahahaha..

:: Mrs.Eady :: said...

@ct rahani waahhh..dah rancang utk honeymoon! :)

Zana Adieyza said...

wah, nak cuti2 ke manalah tu.. mesti seronok kan...

Zana Adieyza said...

wah, nak cuti2 ke manalah tu.. mesti seronok kan...

cik violet said...

amboi. melancong. hee

:: Mrs.Eady :: said...

@Zana Adieyza tak bleh ckp skrg...hihi..rahsia :)

:: Mrs.Eady :: said...

@cik violet yuppp...tak sabar rase n yer! :)

Eye_nee said...

Akk pun belum ada lagi PMA persendirian ni sis..Yg ke Bandung dan Phuket tu...GP Pasport....

LYAfrina said...

wah..ni msti nk makan angin overriver ni...

lya sndiri pon smpai skarang xpnh ada lagi

eda_ej said...

saye pom maseh belom ade.. dulu ade la mase kecik2 yang warna biru untuk menyeberang ke singapore.. huhuhu..

mama aleen said...

bestnya.. selamat bercuti :)

anisalya said...

blm ada lagi la. tak ada plan nak ke obersea lg. hehehe...

Golden Rose said...

cute2 je gamba paspot bebudak ni....

Prettywrite said...

ahah yana pun takdek pasport..bukan calang2 orang nak buat pasport ni..hehe..alah comel kids tuh senyum jer gambar..hehehe

ashra said...

Hehe..cumel cumel..aaron je belum buat lagi.tapi mmg kena buat gak..kot raya nak balik spore

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang