thumbnail

Monday, May 21, 2012

Kami Lagi!

Hari ni malas nak ckp...bukan takde mood tapi sebab gembira sgt!
Nanti kita cerita ye bab happy sgt tuh..hehehe..eh eh jgn spekulasi!!Bukan pregnant okey..tidak..

Okey la..layan je la gambar ni bagi korg tumpang happy skit utk kami :)
Tapi AMARAN...sebab gambar maha banyak!Saya upload je semua sebab malas nak pilih!























Hohohohoho...mabuk gambar la korang hari nih!
Shoot by LensaMama again!




nota kaki : alhamdulillah kegembiraan saya masih lagi berpanjangan & semoga ia terus berterusan sebegini,amin..


60 comments:

♥ Wina ♥ said...

gorgeous!

Kakzakie said...

Anak-anak pun dah pandai ikut rentak utk berposing:)

mama aleen said...

cantik sangat ok..
teringin nak bergamba macam ni gak.. :)

ct rahani said...

sumer gamba adalah sgt cantik.. suker3.. beshnya anak2 pun sporting.. klu daku sorang ke hulu sorang ke hilir la nmpk gayanya.. hehe..

~ yus ~ said...

seronok berposing kalau gambar cantik macam ni kan izwa...:)

Asyifa Mustaffa said...

amboi !
kemain sakan sefamily berposing ye...
smpi kat celah2 pokok tu hah...! hehe...

Pok Amai-Amai said...

Eh, anak2 ok tak ms bergambar? Sporting betul family Izwa nie. Hehehehe...

nur anis said...

colourful..nampak meriah sangat..cantik..:)

Rahmah Ram Ram said...

Cantik, molek dan semuanya pandai-pandai bergaya...mutu gambarnya pun menarik dan sedap mata memandang...chewah macam pengkritik pencen la pulak....sorry Izwa :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah..bestnye tengok... semua pandai posing lar..

Alin Marlini said...

pewitt....cantik sangat. Combination kaler yg menarik..i like...

- dieyana - said...

anak-beranak yg pandai bergaya depan kamera! kalau kami=ntah lah, mcm pokok la kot...hahhah

wahida said...

aku jugak la yg tak terbuat photoshoot family ni...dah lama berhajat, tapi ntah bilanya ntah...huhu...

gambar cantik, ni kat mana ni nok? view pun cantik...

Anum said...

cantiknya gambar2

SYANI said...

Bestnya berphotshoot satu family...

Daddy Ziyyad said...

ni dkt mana ada manik2 atas pokok? :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bersantai2 bersama keluarga.. happening nye :)

Qhaifa Nur said...

cantik pic....
semoga kegembiraan berpanjangan.........

SumeSakan said...

wahhh rajinnya bergambar...bestnya...bila lah anak saya lak pandai bergambar gini...

cik kumbang said...

fewwitt!!!!
cantiknyaaa.....
happy family :)

ieda said...

ok ape .. x mabuk punnn
sbb warna yg colourfull
terang mateee ;))
cantik .. semua akk suke ! ..

angahMia said...

sangat cantik pic kak izwa!! shomel2 dua bradik tu....

Elih Japahar said...

Sape jurukamera ni? haha..so sweet..sikit je gambar ni, lum tmuntah ^_^

aizamia3 said...

awesome.. super cute anak2.. mak bapaknya tak yah puji.. hahaha..

mamyharraz said...

warna warni kaler baju.suka tgk.hasil pic semua lawa2.

MamaEma said...

wah..anak-anak pun sporting bergambar sama..

mrs puex said...

sangat colorfull la ur pics nih..:D

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comelnyerrr gambar family nie...

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ TQ wina! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie anak-anak dr kecik asyik digambarkan jekk..hehehee....

:: Mrs.Eady :: said...

@mama aleen hihhi..TQ :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ct rahani anak-anak dah biase tu yg semua sporting tu..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@~ yus ~ iye la kak.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Asyifa Mustaffa sekali sekala hindustan!hehehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

@Pok Amai-Amai anak-anak okey jek kalo bab bergambar nih!hahahaa...~~

:: Mrs.Eady :: said...

@nur anis TQ dik :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Rahmah Ram Ram hehehehe...pengkritik tak pencen lagi la kak!btw time kasih kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@:: Riri-Fatieha ::~ hehehehe.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Alin Marlini ni pun jenuh laaa cari idea kak!hehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

@- dieyana - anak anak dah biase :)

:: Mrs.Eady :: said...

@wahida kat titiwangsa jek :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Anum kamera mahal dpt ler cantik gini anum oi..hehehe..kalo tak..tak cantik jugakk..

:: Mrs.Eady :: said...

@SYANI syokk :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Daddy Ziyyad kat titiwangsa je la..hihhi...

:: Mrs.Eady :: said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine best dik!

:: Mrs.Eady :: said...

@Qhaifa Nur amin,terima kasih bnyk :)

:: Mrs.Eady :: said...

@SumeSakan sikit hari lagi jek tuh heheeh..

:: Mrs.Eady :: said...

@cik kumbang TQ DIK :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda suka jugakk..ehikss. :D

:: Mrs.Eady :: said...

@angahMia TQ dik :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Elih Japahar lensamama.blogspot yg amik ni!hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@aizamia3 puji mak ayah pun ape salah nyer..ehiksss... :)

:: Mrs.Eady :: said...

@mamyharraz TQ :)

:: Mrs.Eady :: said...

@MamaEma anak-anak dah biase :)

:: Mrs.Eady :: said...

@mrs puex ayang..puas mata!hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan time kasih :)

ashra said...

Cantik2 gambo..jeles ni.
Nak jugak amik nanti,tapi kena tunggu sitecit ni besar sket..hehe

ashra said...

Cantik2 gambo..jeles ni.
Nak jugak amik nanti,tapi kena tunggu sitecit ni besar sket..hehe

:: Mrs.Eady :: said...

@ashra amboiiiii jelesp unyer psl sampai komen 2 kali!hehehehee...

Edy Zaidi said...

terbaik warna warni...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang