thumbnail

Tuesday, May 08, 2012

Kami Bukan BFF


Korang ade kawan lama yang korang kawan dari tadika sehingga skrg?
Ade..?Takde..?Aku ade dgn takde..hahahaa...!!
Aku ade kawan yang aku kawan dari tadika tapi ntah bape lama tak kawan ntah...paham?

Okey gini...beliau ni kawan ku dari sejak tadika (yang pernah kejar ku sebab tak nak sekolah..gitu!).Then sekolah rendah & sekolah menengah sama tapi kami bukanlah tahap BFF sebab BFF beliau ade 2 org yg menjadi BFF beliau dari tadika & sekolah rendah (Fariza Hani yang cantik & Siti Khatijah yang kurus tinggi juga kawan ku yg juga bukan ditahap BFF ku..(ape punyer ayat niiii izwa oiii....?!).
Kami ni ditahap kawan yang agak baik,tak pernah gaduh...gitu la..


Beliau ialah Nooraini atau lebih glamour lagi kami panggil beliau Ayang.



hobi beliau dera anak!Hahaha....(matikk aku!dah la curi gambar ni dr fb beliauuu..)



Kenapa entry ini muncul...?Kerana dihari sabtu ini insya Allah kami akan bereunion di Kelab Darul Ehsan setelah lebih 13 thn tidak berjumpa.Kami ini ialah Batch 95-99 dari Sekolah Menegah Taman Seraya,Ampang (baby 1982 gituuuu....errkk baby?)


Dan yang penting entry ini khas utk beliau kerana harijadi beliau jatuh pada 6hb Mei yang lepas..jadi utk beliau saya ucapkan Selamat Harijadi yang ke teeettt (kire ler sendiri!hahaaha...), semoga terus dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki & sentiasa diberikan kesihatan yg baik sekaligus semoga sentiasa dibawah lindunganNya,amin..




nota kaki : beliau sdg mengandungkan anak ke-2..ehikkss.. :)

27 comments:

azam said...

wah ...BFF

selamat hari lahir ye

Anum said...

seronoknya
hapy b'day to ur friend sis

♥ Wina ♥ said...

happy birthday to ur fren & selamat bereunion nanti

eh, kite BFF kan?? BFF alam maya gitu ahahahahhh...

maya amir said...

happy bday to your friend:) & slmt berreunion..hehhe

wahida said...

wow...lama tak dinner kat KDE tu...dulu selalu gak lunch/dinner kat situ masa masih duk Ampang...makanan kat situ sedap2...

tapi sekarang dah pindah Rawang, dah lama tak merasa mkn kat KDE tu..huhu...

mamyharraz said...

bestnya.
happy birthday utk kwn awk :)

Nazayiena said...

Bestnya reunion,
Hepi besday buat kwn Izwa....

Rahmah Ram Ram said...

Reunioin memang seronok...specially tang jumpa balik kawan-kawan yang dh lama tak berjumpa...seronoknya :))

Hanis Azla said...

comel aje gambar2 kawan bff tu.. seronoknya nak bergathering nnt.. jumpa kawan2 sekolah mmg syok.. mcm2 cerita lama yg keluar nnt.. have fun izwa.. akak pun ada BFF sejak tadika.. wp berjumpa 4-5 tahun sekali.. tp mesranya masih macam dulu.. wp ada BFF lain yg lebih rapat, dia tetap juga special..

Hanis Azla said...

comel aje gambar2 kawan bff tu.. seronoknya nak bergathering nnt.. jumpa kawan2 sekolah mmg syok.. mcm2 cerita lama yg keluar nnt.. have fun izwa.. akak pun ada BFF sejak tadika.. wp berjumpa 4-5 tahun sekali.. tp mesranya masih macam dulu.. wp ada BFF lain yg lebih rapat, dia tetap juga special..

Kakzakie said...

Bila jumpa masa reunion mesti tak lari dari nak membadingkan saiz badan masa dulu-dulu yg jauh bezanya Izwa...

Pok Amai-Amai said...

Wow...ade g kwn ms tadika ye? Sy pun dah lupe sape kwn tadika sy. Hahahah!

ieda said...

mak aihh lama tuu .. ;)

Alin Marlini said...

pernah ada bf tp terputus sb lelaki..huhuhu

Cik FaRiZaM said...

slmt hari lahir kpd kawan awk k :)

singgah n follow sini

dr,

afasz.blogspot.com

mrs puex said...

wowww....mak jemah terkesima sbb ade entry khas nokkk..

nway sgt touching ngn entry spesel darimu..thx a lot dear..

wlau kita x bff sejak tadika (sbb iwa pemalu sgt kot, xnak join kitorg panjat tiang speker kt surau..hahah..bocor rahsia)tetapi kita ttp bff secara jarak jauh..sejak berblog nih, rs kita semakin rpt kan??kan?? kkg tu berYM..:D

x sbr nk bergedix sakan ngn uols sume..jgn lupe pose maut kt red kapet yg weols sediakan okk!!..

oppss...hobiku mmg suke mendera anak dara smpai nangis until now..bestt..:D

ashra said...

Bestnye...reunion.

kalu ada bff ni,mmg kita akan tua bersama lakan...tgk sama2 anak membesar..

aizamia3 said...

ai pun dah lamaaaaa sangat tak jumpa kawan masa sekolah rendah dulu..

ct rahani said...

bestnya reunion.. Hepi besday jugak utk kwn izwa tu. )

lyza said...

Bestkan reunion jumpa kawan2 lama..

Salam kenal..singgah n follow :)

Fabulous Me said...

Lol.. Cute yg hobi mendera anak tuh. Beliau notttttty!

Ade BFF close since 6yrs old. Until now. Sorang lagi BFF since 1997. Pon masih closed. Tpi kurang ber xtvt sbb masing2 hormati status masing2 sbagai isteri org. Tpi klu dlm fon watsapp tuh tak penah lengang gossip. Cuma gossip rmh tgga sndri dan rmh tgga org byk dikurangkan gitu.

iEdA said...

hepi belated besday 2 ur fren..beshnyer...trgat kwn bek dr tadika tp skrg dh x thu kt mn...hehe...slmt bereunion ^_^

Eye_nee said...

seronok lah nnt tu kan....maklumlah 13 thn tak berjumpa....

LYAfrina said...

gambar dia kretip dan cantik..suka tgk aksi dia org sefamily..slamat bereunion..dh lama sgt x jumpa tu

Hanif Idrus said...

Happy besday untuk BFF...anda.
Gambau semua lawa2 yek !!
Support me by Daily vote me for blogger of the year

anisalya said...

happy belated la utk dia...

alin said...

selamat hari lahir untuk kawan tu.. 'dera anak'? muehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang