thumbnail

Tuesday, May 22, 2012

Lagi-Lagi Mkn di Pizza Hut!


Rasa nyer blog ni patut tukar jadi blog foodlog la..org lain sibuk dgn travellog tapi aku...??
Asyik laaaaa mkn jek!Mulut ckp nak diet tapi tekak asyik la minta benda sedap!Thehehe..



 Asam Boi Frizz yang sedap!Masam masam manis gitu..

 Spagetti utk si abang

 Triple Platter baru kater nyer...ayam tuh sedap gilos!

 Spagetti Pizza sedap mcm biase lagi-lagi kalau mkn mase panas!Perrgghh...

Nasi ape ntah..tak ingat name nyer, en.hubby punyer..


Budak yang mcm kucing pmpuan dgn kucing lelaki kejap baik kejap gaduh je keje nyer!
Hahahahaa.....


Siang mkn pizza mlm makan burger bakar!Tunggu gambar burger bakar pulak ye!
Jenuh laaaa asyik mkn mkn dan mkn lagiiii......
Abis modal dah nak bercerita walaupun  ADE BANYAK cerita yang nak diceritakan...huhuhu...




nota kaki : ade 1 lagi entry yg tersimpan kemas!ntah biler la nak publish...derrr....

51 comments:

FARAH deeb said...

Amboiiii fast food dr pagi sampai malam iye? Wajib badan dipam nih! Hahaha... skang ni pizza hut dah de manyak menu barukan? Nanti nak pergilah! Theee...
My latest Entry :)
Mak sentap kat Citrawarna 2012 Dataran Merdeka

♥ Wina ♥ said...

nyum nyum! teringat kat chicken/beef meatballs in masala sauce kat pizza hut...terbaekkk!

eerrr ape yang tak publish² tu? cepatlah publish..simpan² nanti jadi basi :-)

Rahmah Ram Ram said...

amboii..makan shedap sampai ke malam hidangannya...kelass tul..

Alahai Izwa teruja betul tengok gambar makanan makanan dalam blog awak ni di saat-saat posa sunat ni..huaaaa.......

Nazayiena said...

Suka tgk gambar 2 beradik nie,terserlah keakraban kasih sayang.....

wahida said...

comelnya si sufiya tu...geram aku tgk...
bila la auntie dpt jumpa awak sufiya...

nok, aku paling suka masuk blog makan2 selain drp blog travel...sbb blog aku pun mcm tu...hahahaha....

AdaM Hawa said...

manje dua beradik tu.. tersenyum.. comel anak izwa..

alin said...

itulah asal masuk blog ni, terliur jer kan :)

mama aleen said...

sedapnya.... dua beradik memang macam tu.. ranea pun dah pandai gaduh dgn abg dia..

mummY daniSha said...

sejak ada kids eat free ni..memang asek nak makan piza je heheee...jimat =p

mrs puex said...

selalu pegi pizza mmg order pizza n sup die jek..yg lelain idok le sbb kami nih bukan pemakan yg setia..paling kuat pon ai yg jd tukang abihkan..:D

Mrs. Norrie said...

even tak mkn pizza pun, tetap nak mkn pasta kat pizza...sama jugaklah kita

anisalya said...

jgn salahkan makanan kalau terlebih kalori. hehehe...

pena rozie said...

Makan selagi kite boleh makan. hik3....

mamyharraz said...

pizza mmg best walau servis lembab semacam :P tp tetap nak makan kt pizza hut ;)

Bitt (double IS) said...

hi salam kenal u ;)

sekang pizza kid eat free kan :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

moon suka chicken meat ball hehehehe

mummycda said...

Hi izwa..salam kenal...suka bc blog awk..menarik..hhmmm lapar terus tgok pic pizza tue.....:)

Daddy Ziyyad said...

ada air asam boi? nampak sgt berkurun lamanya saya tak ke pizza hut! ahahaha

ct rahani said...

semua nampak sedap... tetiba rasa lapar lagik.. huhu..

working mom... said...

makna..makan...makan... akak pon suka makan tp fast food jrg2 pegi la...

Eye_nee said...

makan sana sini..bercuti sinun sana...jeles seh sama kamu ni..tp membaca bab2 mkn mmg sungguh meliurkan lah bila berkunjung kesini....

:: Mrs.Eady :: said...

@FARAH deeb pegi laaa...theheehe... :)

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ tersedappp....perrgghh..kekekeke... :)

err...ade ade..tggu next week!haahaha..

:: Mrs.Eady :: said...

@Rahmah Ram Ram aloooo posa ke?soryyy....

:: Mrs.Eady :: said...

@Nazayiena keje nyer baik gaduh baik gaduh..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@wahida sb tu aku pun suka blog koooo!!terbaekkk wokkk!

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa keje nyer gaduh baik siang mlm!hahahaa...

:: Mrs.Eady :: said...

@alin kekeekkek..ampuuunnn takde modal dah nih! :D

:: Mrs.Eady :: said...

@mama aleen hobi bdk bdk kan?hahahaa..

ashra said...

Skang pizza hut da ada macam2kan
Lagi puas hati...hehe

Chumelnye..adik peluk abg....

:: Mrs.Eady :: said...

@mummY daniSha eh..betul la!same la sejak ade free for kids mmg laju je ke sana :)

:: Mrs.Eady :: said...

@mrs puex yup..sup dia xde sape bleh lawan!

:: Mrs.Eady :: said...

@Mrs. Norrie hehehee...best kan? :)

:: Mrs.Eady :: said...

@anisalya salah kan tukang bwk je nih!hahahaa...

:: Mrs.Eady :: said...

@pena rozie yupp...selagi boleh kan :)

:: Mrs.Eady :: said...

@mamyharraz mcm setuju jek tang servis tuh!kekekeke...

:: Mrs.Eady :: said...

@Bitt (double IS) hey u si gorjes! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan yup...sedap giler kan!

:: Mrs.Eady :: said...

@mummycda hai kwn :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Daddy Ziyyad TERLIUR TAK??HEHEHE...

:: Mrs.Eady :: said...

@ct rahani same la jadi lapar balik!hahahaa...

:: Mrs.Eady :: said...

@working mom... Makan dah jadi hobi pulak!hahahaa...

:: Mrs.Eady :: said...

@Eye_nee thihihiii...kebetulan je tu kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ashra comel mase tak gaduh...kalau gaduh mama yg tak comel!hahaha..

DIDOT said...

salam perkenalan..cantiknye blog awak n pic2 dlm nei..i like..;))

Aju Mohit said...

Wahh nyum2 sedapnya tgk menu2 tu izwa, klu cheese tu mmg sedap makan panas2 kan

ieda said...

alamakkk macam nak buat speghatti lak rasanya bila tgk menu2 nie dikk
kejam koo ! .. ;)ekekek

IntaNBerliaN said...

sy kalu g pizza hut, sk mkn pizza je.. hihii

comellah 2 beradik ni.. manja je nmpk :-)

Fabulous Me said...

sodappppppp! pengsan!.

Comeynye anak2 kamu!

Edy Zaidi said...

perghhh..air tu..kalau time panas2 mmg terbaik

SumeSakan said...

amboi berselranya tengok...sekali ngan saya sekali terliur nih...seb bek x meleleh...tp seyes gaya dua beradik tuh comel bangat...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang