thumbnail

Wednesday, May 23, 2012

Norma telah Pergi...



Untuk pengetahuan sesiapa yang mengikuti kisah Norma di blog Kak Moon bahawa senya beliau (Norma) telah kembali ke rahmatullah...

Semoga arwah tenang disisi Yang Maha Esa, Al-fatihah...



nota kaki : kdg kala dlm gembira akan terselit duka utk membuat kita sentiasa berdiri di jln yg lurus...

17 comments:

mummycda said...

Alfatihah untuk arwah norma...selalu baca di blog moon kisah arwah....semoga arwah ditempatkan dikalangan org yang beriman...amin....

mama aleen said...

Al-Fatihah.. sapa norma tu yang?

♥ Wina ♥ said...

al-fatihah untuk arwah Norma..selalu jugak ikut perkembangan arwah...Allah lebih menyanyanginya

Kakzakie said...

Itulah ketentuan Allah buat Norma. Moga rohnya tenang di sana. Al-fatihah...

Masya said...

al-fatihah buat norma

adianiez AIDA said...

al-fatihah...

mrs puex said...

Al-Fatihah..takziah ut mereka..

wahida said...

Al Fatihah buat arwah Norma...

sedihnya.....

anisalya said...

takziah buat keluarga arwah. penderitaannya tamat sdh. semoga keluarganya tabah dan Norma ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.

mama aleen said...

ok dah tahu.. baru baca kat blog jumie

nur anis said...

alfatihah..

Qhaifa Nur said...

al-fatihah buat beliau........

Prettywrite said...

alfatihah..tengok jugak kat blog k.moon tadi..terkjut sebab dah lama tak follow kisah beliau tahu2 dah pergi..huhu..Allah lebih sayangkan dia..

Rahmah Ram Ram said...

al-Fatihah untuk allahyarhamah Norma..moga roh beliau ditempatkan dikalangan orang-orang beriman...amin

are_lin@yu said...

al-fatihah untuk arwah..

IntaNBerliaN said...

al fatihah utk norma n takziah utk family arwah..

Bui Junaidi said...

ALFATIHAH..SEMOGA AHLI KELUARGA BELIAU TABAH MENERIMA KEHILANGANNYA LEBIH2 LAGI ANAK DAN SUAMI DIA..sedihhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang