thumbnail

Monday, May 07, 2012

Sabtu Yang Santai


Entry penuh bergambar ye kerana tuan tanah malas nak menaip!(Sila salahkan isnin...hahaha..)
Sabtu kami berdating with kiddos,wayang-wayang & makan-makan.

Gedix santai!

Ni memang gedix!Hahahaa...

Persiapan utk The Avengers!

After wayang kami terus ke Chili's but malang nyer waiting list ade lagi sejam lebih..huhuhu....memang takde rezeki nak makan situ la!Then kami terus ke Nando's seperti biase makanan kesukaan kegemaran kami selepas Pizza Hut!

Mangsa kejadian

Kegemaranku...

terbaik dari ladang!

Ice Lemon Tea,Oren Juice & Iced Chocolate

Lagi mangsa kejadiannn..

En.Hubby punyer with Extra Hot..nyumm nyumm...

Syahmi punyer..

Daku punyer with Extra Hot..lagi Hot lagi best!

Setel!!

Petang tu balik ingat nak singgah ke Burger Bakar Kaw Kaw tu tapi apakan daya anak-anak dah ketiduran dalam kereta lagi pulak petang tu kami rushing nak hantar sedikit hadiah utk Group Ratuhati yang main boling semalam..

Tiba-tiba...pukul 11 malam saya dapat sms dari adik saya "ngah jgn tido dulu,ade hadiah utk ngah!" waahhh...hadiahhh....!!

*


*


*


*


*


*

tadaaaaa...!!!

meleleh!!


Okey okey....dekat 2 jam nak siapkan entry nie..huhuhuuu.....


nota kaki : rasa nak pegi Nando's la tengahari ni!

29 comments:

mama aleen said...

sedapnya.. teringin gak beger bakar tu.. tapi malas nak beratur.. hazab..

mama aleen said...
This comment has been removed by the author.
♥ Wina ♥ said...

sangat best anak kamu 2 orang tu nak duduk diam² tgk wayang...ai masih takut nak bawak anak² tgk wayang especially Syakil tuh eheheheee

wah burger..besarnya ahahahhh

mama aleen said...

sedapnya.. teringin gak beger bakar tu.. tapi malas nak beratur.. hazab..

mama aleen said...
This comment has been removed by the author.
mama aleen said...
This comment has been removed by the author.
nur anis said...

pergh..burger tu....

azam said...

wah...seronoknya berhujung minggu....

terbaik

Anum said...

weekend yang best

bujal X said...

burger bakar kah?

Rahmah Ram Ram said...

wah...pagi-pagi Izwa dah kasi akak terliur tahap gaban dah...owh apakah itu??

wahida said...

kalau nandos ni dia punya extra hot, tetap lah tak pedas pada aku...haha...

IDAZS said...

seronoknya berhujung minggu :)

bagusnya dua beradik tu duk diam tgk wayang

ieda said...

pic last tuu betul2 membunuh dik ! ... ahahahhaha

Mimie_Zatun said...

sedapnye burger bakar.
Takde pengalaman bawa anak tgk cinema lg..
Great weekand!

Daddy Ziyyad said...

Beger bakar tu pun waiting list nya lamaaaaaaaaaaaaaaaa kan?

Saya tak pernah makan Nando..sedih kan? huhuhuhuhu

mama maman aka yana said...

teringin nak tgk avenger.. beratur panjang pastu yg ada seat jauh2 antara kami.. terus kansel.. takde rezeki la..:)

Kakzakie said...

Hupp... tahan dulu Izwa.. jgn pergi dulu hari ini. Sudah-sudahlah tak kan tak puas lagi hihi...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

perghh...mula2 terliur nengok makanan nando's tu...

pastu lagi terliur nengok beger... huhuhuhuhu

ct rahani said...

sedapnya burger tuh.. terus rasa lapo balik.. huhu..

Prettywrite said...

aloh2 comeinya anak dara senyum sepet mata2 tu..hehe..tu ker burger bakar tu?besarnyaaa..

Hanis Azla said...

telan liur tengok burger bakar tu.. nandos pun lama giler akak tak makan.. sama je senyuman anak2 izwa.. kecik aje mata bila senyum..

fazilzura said...

tingin nak rasa burger kaw2 tu .. tp jauh sgt le plak smp ke puchong huuhhuhu

Kathy Tuah said...

melihat dan membaca sambil menahan air liur yg nak menitis ;D

alin said...

Gambar makanan memang yang paling best.. :)

mrs puex said...

beger bakar tu mmg terbaik kot..tp adik ipar ckp klo nak beli kene dtg awl2..klo lambat beratur panjang le koo...:D

ashra said...

U all rajin jugak berjalan kan..suka tgk hepi famili gini...
Hepi slalu

Edy Zaidi said...

burger bakar mmg terbaik!...tp mahal sngt...hehe

bee2312 said...

sedapnya..lama tak pg mkn kat Nando's tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang