thumbnail

Thursday, May 10, 2012

Sarapan PagiKu



Datang dari Langkawi sarapan pagi hari ni.Turun dari flight ahad malam yang lepas tapi apakan daya sudah 4 hari membeku dlm peti ais yang hampir meragam itu!
Sudah nyer ia menjadi sarapan pagiku & kwn-kwn di office hari ini..

Yummmmeehhh....sedap!Tapi lagi sedap kalau ia nya Dark Chocolate..he he he...dasar tak bersyukurkah ku..tidakk...sekadar berckp jek!Hahahaha...



nota kaki : padahal ade bekal pagi ni..jadi nyer..haruslah bekal ini menjadi makanan tengahari ku!

32 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

benda ni kalau dapat kt sy.. makan satu bakul pon xkenyang kak.. haha

anisalya said...

saya suka milk choc. hehehe...

Kathy Tuah said...

terasa kat tekak bila tengok coklat ni :p~

♥ Wina ♥ said...

sama!

baru dapat chocolate dari staff yg balik honeymoon dr langkawi nyum nuym!!

mama aleen said...

sedap meyyy..
nak pulak ada almond..
nyum2..

Cinta Misteri said...

Sarap cekelet tuee...hershey lg

cik kumbang said...

wah omputih sgt bekpes ngan coklat hehe :p
bila akak g langkawi?
npa xsiggh umah adik manis nie hohoho :p

Cik Ecah said...

sedappppppp cekelattt..

Kakzakie said...

Kakak kalau tengok coklat je tak boleh tahan. macam nak ngap je...

IDAZS said...

coklat!!!!
nyum-nyum...

nak jugakkkkk!

AyueJean said...

Amboih sedapnye.....
Mintak sikit... =D

Qasey Honey said...

slm kenal Mrs.Eady...wah bestnya bfast mkn coklat...omputih gitew...jom follow...hehehe

mrs puex said...

bcuti ke langkawi ke?? bestnye x penah smpai tau ke sana..:D

dark cekelat tu fav my hubby..lgik itam, lgik likat lgikla die suka..:D

wahida said...

kenyang ke nok?

ct rahani said...

sedapnya coklat.. klu sy breakfast coklat x smpai setgh jam carik makan lg.. hehe..

aizamia3 said...

terliur dibuatnya.. ;)

Daddy Ziyyad said...

breakfast hershey's !

Lulu Caldina said...

mesti dah ngap habis kan? :p

Miss Butterfly said...

rindu nk makan coklat wlopon xsuke coklat.. huhuhuu


tapi eyda tgh diet T_T

Alin Marlini said...

izwa...bf coklat gitu..tapi dark coklat mmg best..suka sangat...

pena rozie said...

Nak ckit...

Ibu Lala said...

mak aii. bfast cokolat pagi2. klw sy bfast ni pagi2 sure berkumpul kumpul lemak di badan..

Hanis Azla said...

akak pun lebih suka dark coklat.. tp yg biasa pun bersungguh juga akan makan.. he..he..

nieda said...

kt rumah nieda pun byk lagi coklat.. hasil shopping kt langkawi last week

mamyharraz said...

kalau sy coklat ni buat kudap2 je sbb tak kenyang tihehehe

ieda said...

Sini mahal kan, sedapp nie dikk
Bile nk gi lagi, akk nak kirim :-)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

uiiii sedapnyer sarapan pagi dia.. hehe

eda_ej said...

wahhhh.. coklat mmg peberet.. =D

Bitt (double IS) said...

yummeh..

hi dtg dari blog wahida ;)

Edy Zaidi said...

kat rumah ni pun bertimbun coklat menang dari contest...ada 2 hamper...siap dah bagi jiran2 pun still xhabis lg..huuh

ashra said...

Bestnyeeeeee sarapan pagimu izwa...hehe

MamaEma said...

dah agak dah dr sana...sebab ema pun br balik dr sana...hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang