thumbnail

Friday, May 18, 2012

Sesi Sejukkan Hati & Mata!


Semalam kami dinner ni!

Satay Haji Samuri

Nyumm nyummm..

Nasi Goreng Biasa yang sedap jugak!

Mangsa keadaan...


Err..nampak tak muka si abg tu mcm bengkak?
Dia kene elergic dari hama..sobsobsob...sedih tgk muka dia...huhuhuu..lagi sedih sebab esok nak tangkap gambar pasport!Huwaaaaaaaa.....


nota kaki : errr...sempat tak hilang esok pagi ni??

19 comments:

bee2312 said...

insyaallah sempat kot..tp apa2 pun abg ttp hensem walau muka bengkak

mama aleen said...

ciannya kat syahmi..
ari tu ranea alergic doktor bagi steroid.. tapi tak bagi makan pun.. esok hilang la tu..

wahida said...

semoga abang cepat sembuh...sian dia...


p/s: aku pulak kurang suka sate haji samuri ni...pada aku sate tepi jalan tu berganda lagi sedap dari sate haji samuri ni...huhu...

tekak aku la...

anisalya said...

bengkak ke? nampak hensem je. dah lama tak mkn satay haji samuri.

♥ Wina ♥ said...

abang tetap hensem!

Kakzakie said...

Betullah abang walau mummy muka bengkak tapi tetap hensem... (ini mesti mummy dia akan kata anak siapa hihi...)

nur anis said...

buat saya lapar je tengok sate tu..:)

mrs puex said...

emmm..satayy..:D

FARAH deeb said...

Owh daku takleh tgk gambo sate... tolonggg!!! Hehehe.. BTW nampak muke abg tu cam okeh je.

working mom... said...

cian abg....insyaAllah baik tu nnt...jgn lupa sapu ubat okey...selamat membuat pasport.. :)

Edy Zaidi said...

ya Allah..wajib cari petang ni..huhu

Daddy Ziyyad said...

lapar sate!!!!!!!
rasa macam nak gi kajang aja..:)

Cik Ecah said...

SEDAPNYERRRR satay hj samuri.....:))))))

teringin..

MamaEma said...

dah jarang makan sate hj samuri...lebih sedap kedai sate yag tak ternama jer..hehehe

ct rahani said...

sedapnya satay.. ge well soon ye si abg.. :)

Hanif Idrus said...

hilang cepat...kalau nak cepat cucuk kat bontot..hehehehe.
tapi kalau sapu pun dan makan ubat pun dah hilang..

Tempoh hari anak kena alergic...nakkena cucuk nangis giler2 punya..last2 makan ubat dan ubat sapu..sok dah hensem macam ayah dia..hahahah

Fabulous Me said...

Sedapnye! Lame tak mkn sotay niH!

ashra said...

Panas hati sbb tengok gambo je tak le makan.keke

Papa-NtiQ said...

saya baru jer upload gambar2 masa makan kat satay hj samuri shah alam branch. ok la rase nye tapi tak de la special sangat hanya kuah dan sambal dia jer yang bolih puji lain dari yang lain. Senang2 tu singgah la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan makan makan hehehe...review restoren2 menarik yg saya pegi...dan kalu bolih follow yer blog saya TQ TQ TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang