thumbnail

Wednesday, May 30, 2012

Super Spooonnntannnn!


Ehhhh salah hari ek?Esok kan yang spontan nyer!Hahahaa...gasak lahhh!

Nak bagitau semlm super duper busy sampai tak sempat nak BW or balas komen korg!
Sebab smlm & hari ni kene pulun buat 5S yang sgt sgt aku tak sukaaaa....benci 5S!
Benci sebab tiap kali ber5S terpaksa buat utk org lain yang SGT MALAS nak buat 5S tuh!

Oh my...hari ni pun super busy jugak sebab hari inilah audit nyer utk ke peringkat kebangsaan ooooo...sgt malas!


Ehhh...ade something yang happy nak citer...
Tiket kapal terbang dah booking!Wehhhuuuuu....tak sabar nak tggu 6hb Julai nih...mau cuti-cuti luar Malaysia.Hihihihi...jakun lagi! (padahal tak pergi pun lagi...huhuhuuu...)

Something make me smile today!


nota kaki : walaupun hangin tapi hati tetap gumbira!TQ Allah :)

28 comments:

Kakzakie said...

Passport , visa semua ok memang dah boleh seyum tunggu masa aje..

mama aleen said...

saya pun tak suka 5s..
syoknya bercuti.. :)

mama aleen said...
This comment has been removed by the author.
Golden Rose said...

office sha smp skrg tak tbuat gi 5s nya sdgkan awal2 dulu pulun attend meeting 5s

Aju Mohit said...

Heheheh 5s? Layankan jela, bercuti lagi?? Bestnya!!!

anisalya said...

dah tak lama lagi dah nak bercuti. happykan diri ye.

nur anis said...

bestnya bercuti luar negara..saya nak bercuti dalam malaysia ni je pun dah cukup buat rasa happy..kalau luar negara, mesti double triple lagi happy kan kak..:)

mama irfan said...

saya pon suka tengok super spontan... best... rasa cam sedih ja bila dah x da dah pasni...

Tina Othman said...

dalam bz sempat lg update ye

selamat bercuti

ieda said...

syukur kerana allah berikan kita senyuman kan

haaaaaaaa nak kemana tuu ?? ;)

pena rozie said...

nsk g mane tu????

ct rahani said...

hepi jugak utk izwa.. bestnya nak gi obesi.. huhu..

amiey lee said...

besttt nye cuti2 ni..kta je masih belum ada modd nk g bercuti sbb kewangan terhad..

selamat bercuti ye

BERT said...

conotnye diaaa.. epi holiday yaaa

SYANI said...

Bestnya pegi cuti2.. Nak gi mana tu??

mrs puex said...

super komen jugak.

hepi holiday..hajat utk celebrate 5th wed eniversari kt obersea bln 7 nnti terpakse ditunda sebabnye mak nak terbranak time tuh..kes naya klo degil jugak..mau jd ank ober the sea kang..hihi..so cuti2 kt mesia sajok..:D

pssttt: ke mane??

Daddy Ziyyad said...

best nya dia nak bercuti obersiiiiiiiiiiii...jeles Aiiiii...~ahahaha..

5S tu hape?

Rahmah Ram Ram said...

sabar bebanyak ye Izwa. Selamat menjalani hari-hari yg menceriakan di samping keluarga.

MamaEma said...

ke manakah agaknya..teruja nak tahu juga..hehehe

semua tak suka 5s tu..tapi kat pejabat ema..tak pernah pun buat 5s ni lagi..

Prettywrite said...

waahh..g mana ni kak?obesea lak kali ni eyh..best2..:)

munna said...

aduhai mesti mood nak bercuti tu dah berkobar-kobar kan....

Bitt (double IS) said...

wahhh mesti best nehh :)

Hanif Idrus said...

Selamat ber audit!!!!!!!!!!!!
dan senyum selalu hingga bercuti nanti..hehehehe

LYAfrina said...

hehhe..xpnh tlibat dgn 5s ni..

aizamia3 said...

5S <-- ai tak suka..

dah tak lama lagi nak fly.. weeehhuuu..

PELABUR EMAS PERAK said...

asalam ... syok nak buat persiapan bercuti ke luar negara ... buat persiapan awal awal agar tak kelam kabut ... mesti teruja kan ...heheheeee

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

jangan dilayan sgt hangin tu... nnt rosak mood baik kita... hehehe


waaaaa syoknyerrr nak g bercuti... nak ikut..nak ikut... hehe

ashra said...

Yay....
Tiket da booking.tumpang tgk dari bawah kamu fly nanti..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang