thumbnail

Thursday, May 31, 2012

Syukur PadaMu ~


Takde idea nak bercerita ape..yang ade cuma dalam kepala nak berjalan hari sabtu nie..hehehe..sory!

Selain dari tu hanya rasa syukur padaNya yang ade didalam hati & fikiran ini..
Lately ni saya rasa agak bertuah kerana keadaan kami telah bnyk berubah, walaupun tidak mewah tapi bagi kami agak selesa dgn keadaan begini..
Dalam pada itu kebanyakkan yang kami rancang berjalan dgn lancar & tidak disangka juga kami tidak merancang sesuatu itu tetap Allah SWT berikan juga..(~ Terima Kasih Allah SWT ~)

Kini kami hanya menungga masa utk hari sabtu ini (hari special kami), utk bercuti sambutan hari special kami dibln 7, bercuti di bulan 8 bersama adik ipar dan biras & bulan 9 pula insya Allah kami akan bercuti lagi sekiranya perancangan itu menjadi..

Apa lagi nak kata selain dari Terima kasih Allah SWT & syukur tidak terhingga padaMu Ya Allah diatas rezeki yang tidak putus-putus ini..


nota kaki : hati ini agak aman kini ~

23 comments:

MamaEma said...

AAMIIN...ALHAMDULILLAH

Kakzakie said...

Alhamdulillah.... selagi kita masih ingat padanya makin murah rezeki diberi olehNya..

Pok Amai-Amai said...

La...kenapa mst rs kaco sebelum nie? Be happy k?

wardah @ fie shah said...

Alhamdulillah :)

Mrs Lurve said...

bercuti sj...super best hehehe

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. besyukur dgn rezeki yg DIA bg :-)

Fieza79 said...

syukur dgn rezki dari Nya...
pun tk saba jgk nunggu hri sabtu..misi jln2 soping..hihi

ieda said...

alhamdulillahh
berjalan saje nie
cuti2 mesia ! ..
semoga happy selalu dik
dan semoga dipermudahkan ;)

Anum said...

alhamdullilah

Asyifa Mustaffa said...

amin...alhamdulillah....semoga rezeki semakin bertambah.....

ashra said...

Hi izwa..
Sambil lambai lambai..

Baru nak terjah satu2..den skang cam kura2...nak bw.hehe

Wahh..mu berjalan je..jeles ni...hehe.papepun enjoy n hepi slalu bersama keluarga terchenta

♥ ROS ♥ said...

Alhamdulillah.. Penuh jadual nih... Hihihi

msredcheesecake said...

seronoklah dapat pergi bercuti.... syukur dgn rezeki...

Daddy Ziyyad said...

selamat bercuti!!! mmg bila dah nak bercuti, mood asyik igt cuti aja..:)

AdaM Hawa said...

seronok baca entry izwa.. bercuti je.. sonok²..

♥ Wina ♥ said...

alhamdulilah...moga kebahagiaan and kegembiraan ini berkekalan sampai bila² :-)

aizamia3 said...

syukur Alhamdulillah..

Bitt (double IS) said...

alhamdulillah n happy holiday! :)

SumeSakan said...

alahmdulillah...cuti aje ye..sronoknya dpt luangkan masa dengan family selalu mcm ni kan?

ct rahani said...

Alhamdulillah.. tumpang gembira jugak utk izwa..

iedchan said...

serunut2 bercuti..hehe,

sy nak pg bercuti jgk nnt ni...:P

i folo u kak :p

Nazayiena said...

Seronoknya akan bercuti lg....

faiz fakhirin said...

aminnn...berssyukur dan terus berusaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang