thumbnail

Tuesday, May 15, 2012

Terapi Minda



Terapi hari ini sebab jaga kaunter dari aku mengarut baik aku cari sesuatu yang baik utk hati & otak.
Moga-moga ada manfaat utk diri ku ini dari terbaca "kawin 18 hari dah pregnant 14 hari??" 
Hehehehee....itu tak baik utk hati & otak ye!




nota kaki : mari membaca!

28 comments:

mizzkechique said...

nk beli buku ni..

Kakzakie said...

Oklah tu Izwa maknanya 4 hari nikah terus melekat (preggy)... daripada belum menikah lagilah tak baik kan...

IntaNBerliaN said...

buku ni menarik..

Cik Anita said...

eh gosip Fasha Sanda lah tuuu. heee. tak bagus-tak bagus. :D

ieda said...

bestnyaaa
kalau dpt baca nie leka nie ! .. ;))

Daddy Ziyyad said...

wah!! kebetulan pula..hari ini saya pun buat entri pasal buku..pasal budaya membaca...Buku tu novel ke? atau buku motivasi agama?

Eye_nee said...

Betul ni sis..pd leka pasal benda tak berfaedah lebih baik cari yg berfaedah atau duk diam2 sahaja....

ct rahani said...

macam besh je novel nih.. :)

wahida said...

bunting pelamin namanya nok...Alhamdulillah...tumpang hepi utk dorang...

Cho Zila said...

baguih.. baguih membaca...
ha.. ha.. terbaca gak tu... si bunting pelamin...

Kathy Tuah said...

mcm best je buku ni..

Rahmah Ram Ram said...

mmg best buku ni...kisah pengalaman mereka dalam meniti dan mencari sinar kehidupan sebagai muslim/muslimah sejati....

Anum said...

tajuk dah gempak nie

aizamia3 said...

buku yang menarik.. tapi belum boleh keluar untuk g cari..

Pok Amai-Amai said...

Sy tak amik port psl berita artis tu. Sbb ia akan mengotorkan minda sy. Hahahaha!

Ok. Sy kan manusia biasa. Jln terbaik, hindarkan. =p

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehe.. baik wat benda berpaedah kan.. tp biasanye benda yang berpaedah ni wat kita cepat boring.. tol x.. hehe

mama aleen said...

FS la tu.. huhu..
:)

ashra said...

Menarik la buku ni....
Banyak manfaat..mudahan kan.....

Lama rassanya tak baca terapi minda...uhukk..

LYAfrina said...

buku ni mmg nmpk menarik

Bitt (double IS) said...

owh menarik nehh ;)

Edy Zaidi said...

bunting pelamin kononnya..:p

Prettywrite said...

eh?yana pun ada beli buku ni sabtu lepas kat tesco..tapi tak abes lagi baca..tak sempat..hehe..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...akan moon cari buku tu!

dah lebih sebulan gak..xcari bahan ilmu yg baru utk di baca nie

MamaEma said...

pasti menarik kan baca buku ini

Cik FaRiZaM said...

mcm menarik je buku ni >_<

tq for sharing :)

Masya said...

baru nak beli buku ni minggu depan...

bee2312 said...

mcm best jer...pernah nampak kat station minyak rasanya buku ni...

Marya Yusof said...

Nampak best je buku tu sb cover pagenye tu... Makanan rohani ni... Semoga bermanfaat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang