thumbnail

Wednesday, May 16, 2012

~ WW - Makan Free!! ~


Bersiaran lambat kerana ada meeting badan kebajikan di office.
Sesudah nyer habis meeting dapat la mkn free!Weehhuu...rezeki!Alhamdulillah jimat duit launch hari ni.. :)




Jooommm makan!!Yummmehhh.....


nota kaki : biler nak diet ni weeii...??

25 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dh nama dapat makan free kn.. pe lagi.. melantak secukupnye la kn kak.. haha

mama aleen said...

sedapnya... lepas tu ngantuk..
ni pun tgh ngantuk ni..

♥ Wina ♥ said...

KFC sudah selamat dalam perut makan dinner malam tadi :-)

Masz Sidek said...

hehehehe... semalam sy makan kfc...
tak boleh tahan bila tengok cheezy wedges... mengoda betul...

selamat menjamu selera...

Cikpuan rara said...

dh lama rara x mam kfc rasanya.

cheqna said...

duit launch?????
lalalalala

Kakzakie said...

Lunch free apa lagi ngap ajelah... diet tolak tepi dulu:)

Kathy Tuah said...

baru minggu lepas makan kepsi tapi bila tgk gambar ni rasa nk makan lagi lah..hehe..

Qasey Honey said...

wah bestnye...sedap la pulak tgk kfc tu...lapo balik sudah...hehe

bee2312 said...

sedapnya..mcm nk pg cari jer pasni..bee mmg pantang tgk kfc

Anum said...

syoknya kfc lagi

SYANI said...

Kalau benda free harus la sedap berganda2 kan... Lamanya saya tak makan KFC..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah.. corak kotak dia dah lain la..

Alycia said...

alamak... lama xmkn kfc ishhh..

ct rahani said...

wah dpt 3 ketul ayam lagik.. klu sy sure x abis mkn sorang.. Alhamdulillah..

♥ Elin ♥ said...

hahha kak...mcm mana nak diet eh..abis nih terbentang ayam nih apo....

kalau nak diet ayamkasi kite akak mkn coslow jer lah ;p

izan mama mia said...

mkn free..sedap tuu..kfc lagi kan...
salam kenal

ieda said...

waaahhh .. akk juga dah lama x layan KFC nie
untung meeting ada makan percuma ;)

Aju Mohit said...

Hahahah samalah kita izwa, duk ngadap makanan, mcmna nk diet ni? Kikikiki biaq pi la, Janji sihat

mrs puex said...

kite mkn mlm td..wehuuuuu...pepagi sendawa bau KFC..hahaha...kelasss...:D

Nazayiena said...

Sedapnya,lps meeting dpt mkn KFC tu...

Hanif Idrus said...

Sodapnya!!!!

Marya Yusof said...

KFC!!! Ni yg nak balik Msia je rasa nya ni.. Packaging dah baru ye...hik2... telan air liur jelah...

Rezeki tu, diet mlm nnt...hehehe ;)) :P

Golden Rose said...

hmm nyummy

Cik Anita said...

Alamak! Kfc ni buat saya craving sekarang ni.. hihhhsss. Lapar-lapar~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang