thumbnail

Tuesday, May 29, 2012

Yumm..Yummmee..Yummmeehhh!


Kalau takde entry makan utk 1 minggu tu memang tak sah la aku nie..hahahaha....hujung minggu je mkn luar!(sebab tu tak pandai masak...hahahaha...elehh aku jujur la ni...)

Ikea Meatball

Yummeehhh...!

Err..gambar sesat!

Daim Dark Chocolate Cake yang sedapp gilaaakkk...!!


Apple kek yang....sedaaapppppp :)



Hujung minggu ni kami nak makan luar lagi..eh eh..sah la sampai sudah tak pandai masak nih!
Ishh ishh ishh....
Err...takpe kot sebab hujung minggu ni minggu special kami :)




nota kaki : everything going with the flow...alhamdulillah...

35 comments:

AdaM Hawa said...

meatball tu menggoda la..

nur anis said...

teringat ingat kesedapan meatball tu..teringin...

Kakzakie said...

Adik makan kentang sopan aje... ciri-ciri gadis Melayu.:)

Asyifa Mustaffa said...

amboi sedapnya nmpk....
sy pun klau bole ujung mnggu mmg nak mkn luar....penat lor..hari2 masak....hehehe....

bujal X said...

swedish meatball~~terliur ah~~

LYAfrina said...

aummm... tergoda i

Sidratul Muntaha said...

nyesal aku masuk sini pagi2!
nyesal - nyesal!
rosak diet aku kejap lagi!!
haih!!!!

mama aleen said...

memang sedappppp :)

mama aleen said...
This comment has been removed by the author.
Rinna said...

Adoi terliurnyaa tgk meatball Ikea tuh.. lama dah tak makan.. :)

Aju Mohit said...

Amboi sedapnya!! Takpe hari spesel mmg best klu celebrate kt luar ;)

SumeSakan said...

adoii sos meatball tuh buat saya terliur sudah....huhuhu

:: Riri-Fatieha ::~ said...

daim cake tu sdap... dan manis :)

Eye_nee said...

adoiiii itu meatball mmg tak boleh tahan daaaaaaa......

Mrs Lurve said...

mengidam trus dgn meatball nie..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huuuuuuu tergoda da nieeee....

huiishhh kena pejam mata... puasa2...

Nini D.. said...

aduuuiiii...sedapnya!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kek coklat tu paling menyelerakan je.. meleleh ar nengok:)

Adylia Qarissa said...

tertelan air liu jap!

pena rozie said...

sekarang tengok makanan semua sedap. huk3...

Qhaifa Nur said...

menu yang tersangat best...
harus cuba ni...sedapnya

aizamia3 said...

meatball tu menggoda selera.. ;)

~Beb~ said...

Huiii lama gila tak mkn sini.. HELP!

ieda said...

ikea meetball nie ramai cakap sedap .. hurmm akk x pernah cuba layie ;)

msredcheesecake said...

tengok gambar terus tau ikea meatball.... terus lapar... terus mengidam... hik hik...

anisalya said...

i like entri makan2 yg ada gambar secantik ini. cantik dipandang. buat perut lapar je.

Rahmah Ram Ram said...

sunguh-sungguh mengujakan.....erm...nyam nyam!!

ct rahani said...

terus rasa lapo memalam bute nih.. haisshhh.. :)

Golden Rose said...

pagi2 dah membuatkan diri sha terliur

♥ Wina ♥ said...

setiap kali pegi IKEA mesti x dapat merasa makan kat sini sebab dah kepenatan round IKEA tu so balik terusssss!

Syazwan Che Deraman said...

sedapnya, berapa RM semua tu?

Prettywrite said...

fuhh meatball!sedap3!

munna said...

aduhai ... teringin sangat nak ke IKEA makan meatball yg femes ni....

Bitt (double IS) said...

memang terbaekk...tapi tak pernah rasa apple kek dia lagi... :)

ashra said...

Mabeles lah....
Sedap sufiya makan ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang