thumbnail

Monday, June 11, 2012

1st Time BerBaskin Robbins!


Ehhh..takut pulak nak update bab mkn & jalan-jalan lepas baca entry dak TOP IMAGINE nih!
Seriuuuss serammmm nak taip!!

Erkkss....tapi kan kami makan ni sebab doktor pesan suruh bagi abang Syahmi makan ais krim vanilla & ini je yang terdekat dan terhampir dgn kami mase tuh..time tu Syahmi batuk teruk sgt sampai nak muntah!So kami terus park kat sini sambil beli 1 cup je tau..di ulang 1 cup je tau...eh silap 1 scoop je tau!
**serammm lagi nih!hihhihi....seram sejuk!

Baskin Robbins

1st time disini

Mcm-mcm saiz ado..

Ni je kami beli khas utk abang Syahmi


Adik yang lebih!

Ohhhh yang ni dapat free!Hihihi..suka sebab sedapppp :)

Adik menikmati habis!Fuuhh..


Ehh..pendek kater Baskin Robbins ni tak sesedap Haagan Daz..hihihi..ini tekak aku la!Tak tau la tekak korang ye...lagipun kami mmg jaraaaaaang mkn ais krim.Setahun boleh kire sekali dua je makan ais krim..hehehehe...

Top Imagine : akak sambung seram lagi niii...hahahaha ~



nota kaki : hari sabtu lepas hari yg agak penat buat kami...huhuhu...

21 comments:

mama aleen said...

adik minum smapai tumpah kat baju.. :)

mamyharraz said...

sedapnya aiskrim ;)

IntaNBerliaN said...

sy br 2 3 kali mkn baskin punya.. rs dia biasa2 je rasanya tp mahal kan.. hihii

pena rozie said...

memang best la...

nur anis said...

wahh..lama ni tak makan baskin robin...

Gieyana said...

mmg sedap sgteskrem BR nie..sy mmg suka..:-)

Cik Ecah said...

mahal x kak??
tgk iklan kek BR ni mcm sedapppp ;p

♥ Wina ♥ said...

comei jek cup yang adik pegang tu ;-)

FnF Simple Life said...

sedap...kami satu famili suka choc mint yang kaler hijau

Prettywrite said...

tak pernah makan..tengok orang makan jer sokmo..haha..seram pasal apa kak?

Zul Fattah said...

kita tak pernah merasa lagi kak.. tunggu dpat g kl baru boleh mrasa..

Zana Tap said...

Mrs Eady, pergi setiap 31 hb ada promotion. Tu lagi best and gempak. HAHA. :) Seronoknyaaaaa anak anak. hihi. COmel.

Masz Sidek said...

tak pernah ke baskin robbins...

♥ ROS ♥ said...

Wah sdapnyeR... Tambah pulak tgh teringinnn :( huhuhu

jedi said...

tak pernah try lagi baskin robin ni...dok makan aiskrim walls dan kings je...hehehehe

Cik Kamoo said...

dah lama tak makan BR .... teringat kesedapannye... :)

ariana said...

akak pun jarang2 makan BR ni..hehe
tp walls biasa lah..siap ada stok dlm peti ais..

..::..aRe-Na..::.. said...

waa...nmk sedap tuhh..belum penah p lagik..cian kan eheheeeeee

MamaEma said...

tak pernah cuba lagi aiskrim kat sini

MrS. F!zA said...

oh BR.. tetiba teringinnnnnnnnn

Bitt (doubleIS) said...

owh jup..nanti bgtahu saya yer kenapa doc suh dia makan aiskrim vanilla ni yer..nak tahu sesangat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang