thumbnail

Monday, June 25, 2012

~ Bicara Hati Ini Di AKW TV1 ~









Seperti diberitahu blogku ke udara di tv1 pada hari semalam..hari ahad..
No much feeling...nak kater happy tu takde la sgt cuma rasa kelakar,agak poyo (disitu!) & agak tidak percaya...amik gambar pun senget benget sebab tak boleh nak fokus kat mane-mane...hehehehehehe...tangan pegang kamera,mata nak tgk tv telinga nak dengar pulak...adeess...mane dan nak buat semua tu serentak!

Ape pun thank's to mr.hubby sebab sudi rakam video (tapi malang nyer video tu tak bleh nak upload kat sini...ntah kenape ntahhhhh!grrrr ~)



nota kaki : hari ni mood carca merba.....nak salahkan isnin ke?huhuhuu.....

45 comments:

Bazilah (^0^) said...

x boleh la nk monday blues sbb dh hepi blog msuk tv :)

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

tahniah, jadi blog pilihan. ;)

Anum said...

tahniah2...

ct rahani said...

wah tahniah izwa.. x dpt tgk semalam.. leh pulak tertido gara2 penat kemas umah.. huhu..

eB said...

tahniah :)

kakcik said...

Tahniah. Tapi kakcik tak sempat menontonnya. :(

mama aleen said...

hehe.. best sgt

Lily said...

wah, untungnya. Tahniah :)

cik kumbang said...

congrat akak !! hihi

fiza said...

Tak sempat tengok.

Kesuma Angsana said...

congrat n tahniah .. mmg terbaik!

Bitt (doubleIS) said...

congratulations!!! tapi tu la tak sempat nak tengok jugakkk

wahida said...

aku sempat tgk kat kampung aku nok...wink!!

tahniah!!

Hilmirda Daud said...

Tahniah... tak sempat tengok semlm ada mcm2 hal.

Bicara Kak Noor said...

tahniah dik wah best nye kan dapat masuk tv lagi ...

ashra said...

Hehe.hi for you.
Teruskan menulis ya.... :)

Ehemm..glamer satu mesia....wiwitttt...

pok amai-amai said...

Heeee~ Bestnya. Msk tibi laaaaaaa!

=D

pok amai-amai said...

Ooopss...sy lupe. Awak, sape lak yg demam panas kali ni? Hopefully anak dlm keadaan baik ye?

Rozita said...

tahniah izwa...akak tgk tv3 semalam tp tetiba tergerak hati nak alih tv1.. bukak2 je kat segmen blog pilihan... masa tu terus tertengok bicara hati... wah.. blog izwa la ni...

tahniah dik!

mamyharraz said...

alahai knp tak boleh aplod kalau tidak boleh tgk kt sini..

apapun tahniah sekali lagi ;)

ezan said...

wah glamour. tahniah!

Daddy Ziyyad said...

kalau zaman dulu, boleh rakam kat tape video! haha

IDAZS said...

wohoooo..syoknya.. glamer you!

Masya said...

tahniah.. bile masuk tv mesti lbh bersemangatkan..

Kancil 8349 said...

tahniah...ndak sangka terpilih...mungkin kancil juga akan dapat macam tu kan

Qhaifa Nur said...

sempat tengok...tahniah

ros_reeza said...

Tahniah kak, jd blog pilihan...

Isnin oh isnin.. kalau hari isnin je, mesti akan rasa something.. hehehe

msredcheesecake said...

best la kan blog on air kat tv... jgn layan monday blues...hhee

Syira said...

salam..

hehe..mesti hepi kan.

tahniah..

ieda said...

seronok2 .. x tahu nak cakap ape dah ekkeke ;)

Kathy Tuah said...

mesti teruja kan tgk blog masuk tv? kalau sy mahu melompat ni..kehkehkeh..

~Beb~ said...

vahvahvah! klu aku sure malu2 kucing nk tgk blog sndri di tyg kan kat tb!

Tina Othman said...

wah seronoknya, tahniah

♥ Wina ♥ said...

bestnyeeeee!

ade repeat kan izwa? bile eyh?

mrs puex said...

baru sempat nak reply..

wahhh..tahniah ye iwaa..x dpt msuk secara live kt tivi, dpt msuk secara sesi bergambar pon dah ok la tuh..1 family terfemes kejap kan??

rugi btol x sempat nk tgk sbb ketiduran yg amat sgt..dh kunci jam pon terbabas gak..huhu..ade siaran ulangan kee??mimpila kot..!!

kay_are said...

masuk tv tu!! tahniah akak!! ^__^ memang excited r kan.. bukan selalu best2

LiYa HaNiF :: said...

blog masuk tv tue... pa pe pun congrat yer...

Lulu Caldina said...

wah kak..

Siti Nursyuhada said...

tahniah kak

Golden Rose said...

congrats dpt gak masuk tv ye....ALHAMDULILLAH

Rahmah Ram Ram said...

seronoknya ... kalau akak pasti BANGGA. Tahniah Izwa..teruskan berblogging ye :-)

MamaEma said...

congratulation

Deq's Qienz said...

wahhh terbaekk..congrat sis..

aizamia3 said...

confirm senyummmmm je sepanjang hari..

Myra Jay said...

Wahhhh bestnyer blog masuk TV, MJ tak penah masuk TV lagi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang